Dnevni Kineski horoskop

 • Pacov

  Danas ćete imati izraženu potrebu da nevolje podelite sa ostatkom sveta. Pripazite se neiskrenih ljudi i lažnih prijatelja. Vaša naivnost bi mogla skupo da vas košta. Poverite se jednom članu porodice ili veoma bliskom prijatelju. Ne ulazite u otvorene sukobe.
 • Bivo

  Iskoristite šansu da vašu vezu podignete na viši nivo. Ovo je odličan dan za početak zajedničkog života ili stupanje u brak. Čuvajte se nepredviđenih troškova i pozajmica nekome koga površno poznajete. Ostvarite kontakt sa jednim prijateljem koji živi u inostranstvu.
 • Tigar

  Ovo je dan ispunjen pozitivnom energijom. Neki vaši snovi mogu postati stvarnost. Ne zaboravite da je potencijalna simpatija kompletno biće, a ne samo prijatna spoljašnjost. Pokušajte da uskladite vaš poslovni i privatni život. Jednu ponudu nikako ne odbijajte.
 • Zec

  Danas nađite vremena za sebe i lična zadovoljstva. Ukoliko se osećate sigurno u sopstvenoj koži, znajte da će to ostaviti pozitivan trag u svim aspektima vašeg života. Pojednostavite neke stvari. Ako još uvek niste sredili vašu finansijsku situaciju, ovo je odličan dan za to.
 • Zmaj

  Spremite se da odbijete nečiji zahtev. U pitanju je osoba ženskog pola koja se oduvek ponašala dominantno u odnosu prema svima. Zaboravite na osećajnost. Neki zdravstveni problemi ili tegobe zahtevaju vašu pažnju. Prekontrolišite krvnu sliku.
 • Zmija

  Vaš optimizam i dobro raspoloženje će mnogo značiti vašim najmilijima i prijateljima koji prolaze kroz neke životne probleme. Čak i ako neko odbije vaš poziv za druženje, nastavite da insistirate. Zajedničke aktivnosti i mnogo smeha su danas nekom melem za dušu.
 • Konj

  Vašem životnom prostoru potrebno je preuređenje. Danas napravite mesta za nove stvari, jer vas očekuje odlazak u šoping. Ovo je, takođe, dobar dan da se osvrnete na vašu prošlost i prevaziđete stara razočarenja. Greške su neophodan saputnik na putu do mudrosti.
 • Koza

  Ovaj dan je idealan za putovanja ili druženje sa ljudima sličnih interesovanja. Komunikacija je na svom vrhuncu. Lako izražavate sve vaše misli i osećanja. Nađite vremena za sportske aktivnosti, prijatelje, druženje sa decom. Posao neka sačeka - avantura vas zove!
 • Majmun

  Neke prepreke na putu uživanja u ljubavi su konačno otklonjene. Posvetite se originalnom razmišljanju, kreativnim idejama i konkretnoj akciji. Dobitna kombinacija su intuicija, hrabrost i empatija. Okružite se ljudima koji vam pružaju podršku.
 • Petao

  Pripazite se neplaniranih troškova. Odolite impulsu kupovine, pogotovo onih stvari koje imaju nerealnu cenu ili vam zaista nisu potrebne. Vaša urođena radoznalost bi mogla da vam donese neke probleme. Ne insistirajte da vam neko poverava tajne.
 • Pas

  Imaćete veliku podršku u jednom projektu koji vam mnogo znači. Analitička strana vašeg uma pomaže vam da se organizujete i odredite prioritete. Veče donosi mogućnost ulaska u novi emotivni odnos. Ovo je odličan dan za prvi sastanak.
 • Svinja

  Neke stvari iz prošlosti vam ne daju mira. Pokušajte da o tome razgovarate sa jednim članiom porodice. Negativne emocije mogu da eskaliraju u najnezgodnijoj situaciji. Vreme je da prekontrolišete vaš krvni pritisak. Sledi vam manji novčani dobitak.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori