Dnevni Kineski horoskop

 • Pacov

  Nemojte raspravljati oko nečega što ne vodi nikuda. Budite strpljivi. Dajte sve od sebe da se zbližite više sa osobom do koje vam je stalo. Nemojte se ustručavati da podelite svoja osećanja. U prvoj polovini dana bićete u prilici da nekog posavetujete. Nemojte da vas nečija tužna priča povuče na dole.
 • Bivo

  Ovo bi mogao biti stresan dan. U najmanju ruku bićete razapeti na sto strana. Muzika vam može pomoći da se osećate bolje. Budite pažljivi sa novcem. Obećajte sebi da ćete svaki dan odvojiti vreme samo za sebe. To bi mogla biti veoma važna navika.
 • Tigar

  Pred vama je veoma srećan dan. Svaki napor koji uložite isplatiće se. Sredite svoj radni prostor kao i kuću. Vrlo je važno da vam je čisto i organizovano. Neko bi mogao da se ponudi da pomogne vašoj porodici. Nemojte zanemarivati probleme sa zdravljem. Bićete daleko produktivniji ako se dobro osećate.
 • Zec

  Danas odradite sve popravke ili nadogradnje kada je tehnika u pitanju. Bićete daleko efikasniji i zadovoljniji kada to uradite. Zapamtite, možete biti daleko efikasniji ako radite u timu, nego sami. Vaše kreativne ideje mogu biti veoma ispirativne. Popričajte sa prijateljem i zabavite se.
 • Zmaj

  Neka situacija ili osoba koju ne možete izbeći danas bi mogla da vas izludi. Ponekad je najbolje što možete da uradite da se izdvojite sa strane i zaštitite sopstvene interese. Ukoliko to nije moguće onda morate istaći svoj stav. Pozovite pozitivne prijatelje i glavu gore.
 • Zmija

  Danas biste mogli osetiti konfuziju. Mudrost vam nalaže da se bacite na posao, umesto da se sekirate oko novonastale situacije. Fizički napor može da vam razbistri glavu. Pozovite prijatelje i izađite večeras.
 • Konj

  Današnja energija će biti malo nepouzdana. Vaš sud će takođe biti vrlo nejasan. Sastanci na poslu ili sa prijateljima mogu vam pomoći da rešite problem. Osećanja ostavite po strani. Nema ništa loše u tome da se žalite na nešto što vam smeta već duže vreme.
 • Koza

  Ukoliko ste preopterećeni onda promena frizure ili neka druga promena izgleda može da vam pomogne. Povedite računa o zdravlju i poslušajte savet doktora. Nemojte se plašiti da kažete šta mislite. Sa druge strane, neki problem koji vas muči duže vreme može biti rešen ako potražite pomoć.
 • Majmun

  Odvojite vreme danas da se zabavite sa ljudima koje volite. Pozovite porodicu ili stare prijatelje koje niste dugo videli. Mlađi ljudi mogu biti velika inspiracija. Čak i ako ste vrlo zauzeti postarajte se da se dobro naspavate. To će vam svakako umanjiti stres.
 • Petao

  Ovo je srećan dan za sve one koji se bave porodičnim pitanjima. Moraćete biti veoma strpljivi sa ljudima koji žele da nametnu svoje mišljenje. Izbegavajte diskusiju o religiji ili politici. Vaša urođena tvrdoglavost mogla bi da vas zadrži na mestu od koga su svi odustali. Razmislite kada je vreme da odustanete od nečega.
 • Pas

  Čak i ako vam je danas radni dan, bavljenje kućom bi moglo da vam donese dosta sreće. Ekspanzivna energija može vam doneti dosta sreće u ljubavi. Smejte se više. Budite pozitivni. Ohrabrite ljude koje volite.
 • Svinja

  Danas će biti važnije kako ćete završiti neku diskusiju, nego kako ćete je započeti. To bi moglo da se odrazi na vašu vezu, ukoliko planirate nešto ozbiljno. Nemojte pokušavati da kontrolišete svaku situaciju. Nema nikakve koristi da budete sebični, grubi ili nesigurni. Budite iskreni u vezi svojih osećanja.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori