Dnevni Kineski horoskop

 • Pacov

  Kako biste danas bili najefikasniji držite se svojih obaveza i obavestite sve ukoliko se planovi izmene. Može doći do nepotrebnog konflikta ukoliko odbijete da sa nekim pronađete kompromis. Kompromisi su jako dobra stvar jer vam pomažu da dobijete potrebnu podršku. Budite zahvalni na onome što imate umesto da žalite za nečim što je izgubljeno.
 • Bivo

  Imate oko sebe ljude koji vas vole i cene vašu nežnu prirodu. Potrebno je vreme da se osećate dovoljno sigurno i otvorite se. Humor, igre i zabava sa decom ili kućnim ljubimcima može vam pomoći da se osećate sigurnije i fokusiranije. Nemojte ulaziti u vezu gde morate da se krijete!
 • Tigar

  Moguće je da se duboko u vama krije nezadovoljstvo u nekoj vezi, koje danas može izbiti na svetlost dana. Naravno, nećete odneti pobedu ukoliko dođe do konflikta. Budite mudri i ostanite pribrani i smireni. Razgovarajte. Zapamtite da je sreća stvar izbora, ali isto tako i način kako ćete živeti sa drugima.
 • Zec

  Danas biste najradije bili na nekoj peščanoj plaži! Snažna planetarna energija pomoći će vam da proširite svoje vidike i osloboditi vas da vidite svet oko sebe drugačijim očima. Ukoliko ste vezani za posao ili neke druge obaveze dajte sve od sebe da pronađete način da malo odlutate ili makar prošetate parkom!
 • Zmaj

  Veliki snovi bi danas mogli postati java! Vredno radite i napokon sav vaš trud počinje da ubira plodove. Dobra hrana, dobri pijatelji i topla energija biće svuda oko vas. Budite iskreni i otvoreni prema svakoj obavezi. Večeras biste mogli dobro da se zabavite. Pozovite drage ljude iz prošlosti!
 • Zmija

  Danas ćete biti veoma zauzeti. Budite mudri i radite po rasporedu koji ste sebi zadali jutros. Mogli biste snažno osetiti duhovni značaj svega što radite. Muzika, religija, tradicija i služenje drugima doneće vam dublje zadovoljstvo i satisfakciju. Planiranje zabave pružiće vam priliku da pokažete svoje talente.
 • Konj

  Vi ste veoma društvena osoba. Savršeno uspevate da uskladite poslovne i porodične obaveze. Međutim, izgleda da vaši prijatelji ne misle tako! Moraćete malo poraditi na prijateljskim odnosima kako biste imali oko sebe iskrene ljude. Zajednički ciljevi i deljenje ideja su vam prioritet!
 • Koza

  Danas će vas obuzeti veoma senzualna energija, koja može odneti primat nad poslom. Moguće je da ćete imati potrebu da jače iskažete svoje vrednosti. Romantični snovi biće veoma snažni te ćete biti uvučeni u iznenadno ili tajno ljubavno interesovanje.
 • Majmun

  Ovo je dan kada ćete moći dati dobar primer drugima. Vaši smireni i osećajni maniri učiniće da budete glavni u svakoj situaciji. Timski rad i rad sa decom su oblasti u kojima ćete briljirati. Ljudi cene vašu radnu etiku. Potražite i iskoristite svaku priliku kako biste pomogli starijoj osobi.
 • Petao

  Danas biste mogi biti čudno raspoloženi. Nemojte da vas obeshrabri odbijanje neke briljantne ideje. Imajte na umu da vas može izmoriti konstantno menjanje raspoloženja. Ne možete biti u top formi ukoliko ne obraćate pažnju na svoje telo. Dobro se naspavajte i obratite pažnju na redovnu ishranu.
 • Pas

  Ovaj dan iskoristite da konačno počnete da pratite svoje snove. Ne dozvolite da vas u tome ometa strah drugih ljudi. Obavite potrebne telefonske pozive kako biste ostvarili neophodne kontakte. Budite iskreni u vezi svojih osećanja i okružite se ljudima koji vas vole. Izađite u prirodu i vežbajte, bolje ćete se osećati.
 • Svinja

  Dajte sve od sebe da danas otklonite svaki bes. Imajte hrabrosti da se izvinite ili započnete neku neprijatnu temu koja vas muči već duže vreme. Ukoliko imate partnera pokažite mu koliko vam je stalo. Razmislite o skorijem odmoru.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori