Dnevni Poslovni Horoskop

 • Ovan

  Danas ćete doći do nekih informacija koje u potpunosti mogu da promene vaše viđenje radnog okruženja. Zadržite profesionalno ponašanje po svaku cenu - samo na taj način ćete pokazati da ste iznad nivoa osobe koja govori neistine o vama.
 • Bik

  Ne žurite sa donošenjem izvesnih zaključaka. Danas nije najbolji momenat za bilo kakve pretpostavke. Ukoliko vas nešto zanima, ne ustručavajte se da pitate. Naročito je bitno da ne radite ništa na svoju ruku. Ukoliko konkurišete za posao, zaboravite na lažna predstavljanja.
 • Blizanci

  Vaše razmišljanje je ispravno i logično i na ovaj način ćete uspeti da se izborite sa svim poslovnim problemima na koje danas budete naišli. Ključ je u tome da svoj ego stavite u drugi plan. Donesite odluke koje su objektivne i nepristrasne.
 • Rak

  Neko će danas pred vas da iznese činjenice koje nećete uspeti da prihvatite na pravi način. Situacija vrlo lako može da eskalira u pravu dramu, a sve zbog vaše pogrešne interpretacije. Ne dozvolite da se ovo dogodi - stavite emocije pod kontrolu.
 • Lav

  Danas ćete shvatiti da najbolje funkcionišete kada ste pod pritiskom i kada ste okupirani mnogobrojnim obavezama. Veoma ste racionalni i znate šta su vam prioriteti. Ne dozvolite da vam iko nameće svoje mišljenje, pogotovo kada znate da ste na pravom putu uspeha.
 • Devica

  Istina vam je danas na dohvat ruke. Nema potrebe da čitate između redova da biste razumeli šta se oko vas dešava. Neko će pokušati da vas sabotira, ali vi imate dovoljno samopouzdanja da mu se oduprete. Znajte da su vaši postupci ispravni.
 • Vaga

  Pritisak dolazi sa svih strana i vi ste na korak do toga da druge okrivite za neke lične neuspehe. Pre nego što ovo učinite, budite svesni da vam se ovo nipošto neće isplatiti. Bolje priznajte sopstvenu grešku i učite iz iskustva - niste u poziciji da vodite glavnu reč.
 • Škorpija

  Ovo bi mogao da bude vaš srećan dan, ako ga iskoristite na pravi način. Sve što budete radili, biće višestruko nagrađeno. Ako razmišljate o pokretanju sopstvenog posla, neka to bude danas. Potrebno je malo promišljenosti i strpljenja i sve će vam biti na dohvat ruke.
 • Strelac

  Niste zadovoljni vašim poslom kada je potrebno mnogo vremena da vidite prve rezultate. Danas je odličan momenat da poradite na vašem strpljenju. Budite uvereni da ste na pravom putu, jer dajete vaš maksimum. Zapamtite, uspeh se ne dešava preko noći.
 • Jarac

  Danas ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Istina je sakrivena od vas i iako želite da verujete izvesnom poslovnom saradniku, vaše srce će vam govoriti drugačije. Sledite svoju intuiciju. Poseban oprez je neophodan kod većih novčanih ulaganja.
 • Vodolija

  Imate utisak da hodate po tankoj žici kada je vaš posao u pitanju. Budućnost vam se čini veoma neizvesna i niste sigurni kako da podmirite uobičajene troškove poslovanja. Imajte vere u sebe. Na pravom ste putu i uz malo srećnih okolnosti, rešenje će vam doći samo od sebe.
 • Ribe

  Imate mnogo razloga da budete samouvereni, ali ne dozvolite da ovakav stav pređe u aroganciju. Mnoge odbijate od sebe kada insistirate na tome da sve najbolje znate. Pripazite se da ne izgubite preko potrebnu podršku.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori