Dnevni Poslovni Horoskop

 • Ovan

  Danas je odličan momenat za privođenje kraju nekih projekata u koje ste uložili mnogo energije. Vaše organizacione sposobnosti su takođe na svom vrhuncu. Šta god danas započeli, biće vam potreban minimum energije da to privedete kraju. Samo napred!
 • Bik

  U vašem poslovnom okruženju su osobe koje su veoma takmičarski nastrojene. Danas nije pravi momenat da predočite nove ideje, zamisli ili da tražite usluge. Pojedinci čekaju na najmanji znak vaše slabosti kako bi okrenuli situaciju u pravcu svojih ličnih ciljeva. Ne poveravajte se nikome.
 • Blizanci

  Velika količina stresa kojoj ste izloženi, negativno utiče na vaše psihičko zdravlje, a samim tim i na radnu efikasnost. Pokušajte da neke stvari ne doživljavate lično, već zadržite profesionalni stav. Doslednost sebi i opštim ciljevima je upravo ono na šta danas treba da se bazirate.
 • Rak

  Budite pažljivi u komunikaciji sa kolegama il poslovnim saradnicima i uzdržavajte se od svih negativnih komentara. Neko iz vašeg radnog okruženja bi voleo da dođe do nekih informacija koje posedujete, ali budite uvereni da bi ih upotrebio protiv vas.
 • Lav

  Tenzija koju osećate nikako da popusti, a vi ste više nego željni odmora i prestanka neprijatnosti. Pokušajte da se držite po strani kada se pojave sukobi na radnom mestu, a oni su danas i više nego neminovni. Zadržite profesionalni stav i u situacijama kada budete direktno prozvani.
 • Devica

  Budite obazrivi u situaciji kada budete predstavljali nove ideje ili vaše zamisli kako treba da izgleda razvojni put posla kojim se bavite. Vaše bezazlene sugestije, ali čak i one koje su izuzetno dobre, mogle bi da budu pogrešno interepretirane. Danas nije najbolji momenat za konstruktivne predloge.
 • Vaga

  Iskoristite podršku kolektiva kao prednost u situaciji kada odlučite da javno iznesete svoje mišljenje. Iako ste nesumnjivo u pravu, vaši nadređeni teško da imaju volje i vremena da vas saslušaju. Kada uvide da imate poštovanje kolega, ozbiljnije će shvatiti ono što im govorite.
 • Škorpija

  Danas vam je zaista potreban predah od poslovnih obaveza. Previše ste se trošili i ni najmanje se niste štedeli kada je posao u pitanju. Takođe, iskoristite ovaj dan da se bolje organizujete za neke buduće projekte i konstruktivnije rasporedite energiju.
 • Strelac

  Ukoliko ste bili neodgovorni ili samo nezainteresovani za neke poslovne projekte, danas bi ovakvo ponašanje moglo da vas skupo košta. Neko iz vašeg radnog okruženja se oslonio na vas kao pouzdanu i sigurnu osobu, a vi ste negde zatajili. Potrudite se da nađete razumno opravdanje.
 • Jarac

  Nađite vremena za usvajanje novih znanja koje vam nesumnjivo promiče u silnoj žurbi i obavezama koje vam ne dozvoljavaju da se usmerite na bilo šta drugo. Vama je definitivno potreban predah i bez novih aktivnosti i zaduženja. Uspostavite kontrolu nad profesionalnim delom vašeg života.
 • Vodolija

  Neke neprijatnosti iz skorije prošlosti bi mogle ponovo da isplivaju na površinu i u vama izazovu stari nemir. Rešite ih se na najbolji mogući način - direktno i bez okolišanja. Nesporazumi sa kolegama utiču na to da ste manje produktivni, a to nikome nije potrebno. Ni vama, ni vašim nadređenima.
 • Ribe

  Ako se nalazite u kolektivu koji favorizuje konformizam, najverovatnije vam je došlo da promenite radno mesto. Jedna situacija će danas potkrepiti vaša razmišljanja u ovom pravcu. Pre nego donesete bilo kakvu definitivnu odluku, dobro se informišite i budite sigurni da to zaista želite.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori