Dnevni Poslovni Horoskop

 • Ovan

  Vama su vaši snovi jako važni i osećate se isfrustrirano zbog toga što trenutno ne možete da ih ostvarite. Nemojte se osećati loše zbog toga. Stvatite da je to sve deo procesa i da je pitanje dana kada će se situacija promeniti u vašu korist.
 • Bik

  Vi volite da, kada radite, idete ka nekom posebnom cilju. Danas ćete osećati da se udaljavate od toga. Ne brinite. To je samo deo procesa koji će vas uskoro odvesti upravo tamo gde želite da budete.
 • Blizanci

  Planovi na kojima ste radili, trenutno su u zastoju i vi se pitate kako da nastavite napred. Danas je dan kada treba da se opustite i pustite da stvari idu svojim tokom. Sledite energiju koju vam šalju zvezde. To je trenutno najbolje rešenje.
 • Rak

  Vi živite u svetu snova, a trenutno se osećate izdano od njih. Vaši snovi vas nisu odveli tamo gde želite da budete. Morate shvatiti da ne može sve da se dogodi u trenutku kada vi to zamislite. Spustite se na zemlju i uzmite stvar u svoje ruke, umesto što sedite skrštenih ruku.
 • Lav

  Snovi u koje ste verovali danas će pasti u vodu. Bićete izbombardovani surovom istinom i oni će nestati kao rukom odnešeni. Nemojte da vas to porazi. Svako iskustvo je pozitivno, a ovo vam kazuje da sledeći put ostanete čvrsto na tlu.
 • Devica

  Izgleda da ste pravili planove oko jedne drastično pogrešne stvari. Danas ćete shvatiti da je nešto u šta ste verovali samo fikcija. Vreme je da promenite svoje planove i ideje ili makar počnete da ih posmatrate iz druge perspektive.
 • Vaga

  Hteli vi to da priznate ili ne, vi ste svoj obrazac ponašanja videli na televiziji, filmu ili pročitali u novinama. Sada počinjete da shvatate da je to pogrešno. Još nije kasno da se popravite i napokon počnete da budete ono što zaista jeste.
 • Škorpija

  Vi ste poprilično neizbalansirani u poslednje vreme i to je počelo prilično loše da se odražava na vaš poslovni život. Izgleda da ste bili previše popustljivi prema sebi. Danas okrenite novi list, skoncentričite se i posvetite se svom poslu potpuno. Sada je poslednji momenat za to.
 • Strelac

  Neko će danas probušiti šareni balon u kom ste živeli i odjednom ćete lupiti nosem o patos izneneđeni surovom realnoću. Taj neko vam ustvari čini uslugu. Krajnje je vreme da prihvatite okolnosti onakve kakve jesu i popravite ih.
 • Jarac

  Pre nego što krenete napred, verovali ili ne, potrebno je da odete nekoliko koraka unazad. Samo tako ćete znati da cenite dobro. Ako sve bude išlo kao po ledu, nikada nećete znati da uživate u svom uspehu. Sve što se desi je upravo najbolje za vas.
 • Vodolija

  Neko na čije mišljenje ste bili oslonjeni, iznanada će danas promeniti svoje mišljenje. Vi nećete moći dalje sami, pa ćete morati da se proilagodite i prihvatite novu situaciju. Na vama je da budete strpljivi i naučite da prihvatate okolnosti takve kakve jesu.
 • Ribe

  Vi se i dalje pridržavate radnih navika iz prošlosti. U poslovnom svetu promene su konstantne. Danas se potrudite da budete u koraku sa vremenom. Tradicionalnost jeste divna, ali za vašu trenutnu situaciju je i više nego suvišna. Budite prilagodljivi.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori