Dnevni Poslovni Horoskop

 • Ovan

  Koncentrišite se na jedan posao umesto da rasipate energiju na stotinu njih. Više ćete postići ako uhvatite ritam jednog zadatka i radite ga do kraja. Ukoliko ste u prilici, napravite pauzu i izađite u prirodu. To će vam dodatno obnoviti energiju.
 • Bik

  Osamite se malo danas, kako biste mogli čuti sopstvene misli usled buke oko vas. Mir i tišina su ključni za vaš razum. Najbolje ćete obaviti zadatak ako ga radite sami. Ne dozvolite da vas drugi ometu u tome.
 • Blizanci

  Naoružajte se činjenicama pre nego što uđete u bitku! Dobro organizujte svoj „arsenal“ pre nego krenete u napad. Ukoliko se danas izborite, svakako ćete napredovati a i sami ćete biti veoma zadovoljni sobom.
 • Rak

  Rasporedite posao i na ostale članove tima umesto da sve radite sami. Vi ste na ključnoj poziciji. U vrlo ste povoljnoj poziciji kada možete da sagledate sve oko sebe. Dajte ljudima zadatke koji će pomoći da se postigne cilj. Postarajte se da svi dobro razumeju svoj zadatak.
 • Lav

  Danas će vaša fleksibilnost biti na testu. Drugi oko vas neće biti spremni na kompromis. Nemojte se gnjaviti pokušavajući da ih ohrabrite da krenu u novom pravcu. Vi ste onaj kome je potrebno menjanje i adaptacija na novonastalu situaciju.
 • Devica

  Drugi oko vas će pomno pratiti svaki vaš korak danas. Pamtiće i zapisivati. Čak i mali znak pažnje koji budete ukazali nekome biće veoma cenjen. Uradite danas te lepe i darežljive stvari sa osmehom na licu.
 • Vaga

  Želite da vas drugi prate, ali to će danas biti lakše reći nego uraditi. Ne vide svi na isti način kao vi. Može doći do rasprave ukoliko insistirate na svom načinu rada ili pritiskate ljude da rade nešto što im ne prija.
 • Škorpija

  Kada se smiri situacija i tenzija, svi će ceniti vaš naporan rad i fleksibilnost. Ljudi traže savet od vas a vi ga posebno danas imate. Vaš prizemljen i stabilan stav danas će se isplatiti. Kolege primećuju koliko ste vredan član tima.
 • Strelac

  Skupe spravice neće učiniti vaš rad lakšim. Nemojte naprečac kupovati stvari samo zato što drugi imaju. Može vam se desiti da provedete više vremena shvatajući kako ta spravica radi, i time izgubiti dragoceno vreme da završite neki projekat.
 • Jarac

  Moguće je da ćete danas imati neprijatan osećaj na poslu. Poželećete da pobegnete i sakrijete se. Verovatno mislite da ako ste izgubili kontrolu nad nečim da vam je to dragoceno. Ne brinite. Pustite da se dese neke stvari jer je tako najbolje. Ne možete sve iskontrolisati.
 • Vodolija

  Svakodnevne stvari, rutinske i dosadne nisu vam omiljene. Međutim, danas je jedan od onih dana kada ćete morati da se suočite sa njima. Vratite se na početak na samu osnovu problema koji rešavate. Povedite računa o temelju i izvućićete se danas!
 • Ribe

  Danas izbijaju na videlo lična ubeđenja i vrednosti. Šta vam je zaista važno? Da li radite posao koji se kosi sa vašim ličnim stavom? Da li ste malo plaćeni i zaslužujete više? Budite iskreni sami sa sobom, danas.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori