Dnevni Poslovni Horoskop

 • Ovan

  Kako se bude približavao kraj dana tako će se povećati šanse da konačno dobijete priznanje koje zaslužujete. Vaš naporan rad se isplatio i ljudi su shvatili koliko ste vredan član tima. Radite odličan posao i to se vidi.
 • Bik

  Nemojte ignorisati svoje ciljeve na duže staze. Pripazite se danas da ne upadnete u zamku i prihvatite trenutak bez viđenja šire slike. Iskoristite pomoć koju vam zvezde pružaju, istupite i sagledajte situaciju iz oba ugla. Obe strane su veoma privlačne.
 • Blizanci

  Određena situacija danas će doći do usijanja i dovesti do tenzije. Nemojte zapostavljati svoj uticaj u takvim momentima. Saznajte kako možete smiriti strasti i dovesti do neophodne harmonije na poslu.
 • Rak

  U stanju ste da vidite sjajnu priliku, tamo gde svi oko vas vide tragediju. To je zaista neprocenjiv dar, te ga nemojte uzalud trošiti (ne trošiti!) – posebno danas. Imate dovoljno snage da se nosite sa tim i napravite uspešnu priču. Samo napred.
 • Lav

  Ne dozvolite da vas tenzija na poslu obori. Ukoliko se susretnete sa stresnom situacijom, samo ćete izazivati nove (ne zaboravite da je stres lančana reakcija!). Umesto toga, budite optimistični i pronađite kreativniji način da odratite današnje zadatke.
 • Devica

  Nalazite se na veoma važnoj tačci u svojoj karijeri. Ovo je dobar period za promenu pravca, ulazak u sasvim novi posao ili pronalazak istog. Nemojte da vas svakodnevna rutina zakopa u mestu – i tako godinama! Ovo je vaše vreme kada treba da napravite promene.
 • Vaga

  Danas ćete pod uticajem planetarne energije biti malo agresivniji nego inače. Insistiraćete na svom načinu rada ne obraćajući pažnju na druge. Budite fokusiraniji na harmoniju među kolegama.
 • Škorpija

  Pronađite način da iskoristite svoju kreativnost i unesete je u svakodnevni posao. Pobednik će biti onaj koji je više kreativan i maštovit u određenoj situaciji. U savršenoj ste poziciji da pustite svoju maštu da zasija.
 • Strelac

  Vaš brz jezik, odlične komunikativne veštine i sposobnost da udovoljite ljudima sa različitim potrebama, danas će biti veoma cenjene. Premošćavanje jaza među zavađenim stranama, danas bi mogao biti vaš veliki uspeh.
 • Jarac

  Danas ćete brzo izgubiti strpljenje. Osetićete da vam je potrebno daleko više energije da se nosite sa svakodnevnim obavezama. Budite pažljivi. Zvezde vas iskušavaju te možete reagovati neprimereno, onda kada treba da ste smireni i strpljivi.
 • Vodolija

  Nemojte danas ulaziti u raspravu a da pre toga ne saznate sve činjenice. Možda ćete morati preuzeti na sebe zadatak pre nego razmislite da li to možete. Pripazite se, jer je moguće vi niste najpodesnija osoba za tako nešto. Mudro bi bilo pustiti druge da to odrade.
 • Ribe

  U vreme kada treba da slavite svoj veličanstveni uspeh projekta na koje ste radili, mogli biste biti malo zbunjeni kada otkrijete da ste prevideli neki važan detalj – širu sliku! Nisu sve nade izgubljene!

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori