Dnevni Poslovni Horoskop

 • Ovan

  Danas biste mogli da dobijete sjajnu ideju kako da unapredite vaše poslovanje. Ako se bavite privatnim biznisom, razmislite o saradnji sa nekim iz inostranstva. Izdvojite malo vremena za ispitivanje tržišta i prikupljanje svih informacija koje vas zanimaju.
 • Bik

  Zbog nepovoljnih planetarnih aspekata, imaćete poteškoća da se skoncentrišete na prioritete. Danas ne potpisujte nikakve ugovore i ne dajite nikakva obećanja. Postoji opasnost od konflikata sa nekim ko nije direktno povezan sa vašim poslom, ali je često prisutan u vašem radnom okruženju.
 • Blizanci

  Bićete na priličnom iskušenju da li da prihvatite jednu ponudu i koja je više nego primamljiva, ali vi kao da osećate da je sve suviše dobro da bi bilo istinito. Savetuje vam se oprez i u novčanim transakcijama, kao i kupovini nekretnina. Ni jednu odluku ne donosite bez prethodne konsultacije.
 • Rak

  Posao koji vam se nudi je na određeno i neće zadovoljiti vašu potrebu za dokazivanjem. Pokušajte da u isto vreme pronađete alternativu. Dan je pogodan za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji su spremni za dodatnu edukaciju ili prekvalifikaciju.
 • Lav

  Danas izbegavajte potpisivanje ugovora, davanje obećanja i sve sumnjive finansijske aranžmane koji izgledaju previše dobro da bi bili istiniti. Poradite i na komunikaciji sa kolegama. Nezainteresovanost za vaše radno okruženje može vas dovesti u neprijatnu situaciju koju ste mogli da izbegnete.
 • Devica

  Ne naglašavajte važnost jedne situacije u kojoj se danas budete zatekli više nego što je potrebno. Stvari se odvijaju uobičajenim tokom, pa bi bilo dobro da energiju usmerite na privatni život. U protivnom, na kraju dana nećete biti raspoloženi za stvari koje su zaista važne.
 • Vaga

  Neke stvari koje za vas imaju savršenog smisla, nisu u tolikoj meri logične vašim kolegama. Ono sa čime ćete se danas susresti je problem u komunikaciji. Ne zalećite se više nego što je potrebno kako biste druge privoleli da stvari vide vašim očima. Suzdržite se od insistiranja na tome.
 • Škorpija

  Jedan razgovor koji budete vodili sa vašim nadređenim, biće poprilično emotivno obojen. Ovo može biti i prednost i mana, zavisi o kojoj temi budete razgovarali. Najbitnije je da prepoznate znake odobravanja ili neodobravanja kod vašeg sagovornika, kako biste znali kako da postupite.
 • Strelac

  Danas ćete biti prilično zabrinuti zbog finansijske situacije, jer vam se pozicija na kojoj se trenutno nalazite, ne čini sigurna na duži rok. Do kraja dana, ukazaće vam se prilika na koju ste čekali nekoliko meseci - prelazak na bolje radno mesto ili napredovanje na istom.
 • Jarac

  Intuicija vam danas nije dobar saveznik - oslonite se na razum i logiku. Takođe, bićete podložni tuđem uticaju i spremni da prihvatite nečije sugestije bez dubljeg razmišljanja. Da ne biste učinili nešto zbog čega biste kasnije sigurno zažalili, potežite savet od nekog kome verujete.
 • Vodolija

  Danas bi bilo poželjno da pokažete veliku odlučnost kada je u pitanju donošenje nekih važnih odluka. Ovo se naročito odnosi na sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji se nalaze na liderskim pozicijama. Neko u vašem kolektivu bi mogao da zloupotrebi vaš, i najmanji znak slabosti.
 • Ribe

  Imaćete utisak da su vam ruke vezane po mnogim pitanjima, naročito ukoliko niste sigurni da li treba da postupite po nečijem naređenju. Duboko u sebi znate da ono što treba da učinite nije ispravno, ali se od vas to traži. Poslušajte svoje srce.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori