Mesečni Kineski horoskop

 • Pacov

  Kritike će biti konstruktivne ovog meseca. Vaša najveća vrlina je iskrenost, koja je potrebna u vašim ljubavnim vezama. Pričanje gadnih stvari ne predstavlja slobodu govora. Pacovi koji su u potrazi za ljubavi imaju naviku da porede nove potencijalne partnere sa starim. Profesionalno, kada postavljate pitanja, odgovori će biti površni, što znači da ćete morati da ih postavite na prost i hrabar način u narednih 30 dana.
 • Bivo

  Pravila i propisi proizvode samo odaljavanje u vašoj ljubavnoj vezi. Samo terate ljude da vas podsvesno ne slušaju. Skinite pritisak sa drugih i poboljšajte svoja prijateljstva. Ukoliko tražite ljubav, pravite se nedodirljivim. Budite prijatni, ali odaljeni- svima će se svideti misterija u vama. Profesionalno, ideje drugih biće dobre, a vaši detalji učiniće ih još posebnijim. U narednih 30 dana, slušajte pažljivo i koristite informacije koje ste prikupili u svoju korist. Drugim rečima, organizujte se oko tuđih koncepata kombinovanim sa svojim idejama.
 • Tigar

  Bićete zajedno sa svojom ljubavi ovog Novog Meseca. Obuzdajte svoje impulse i nemojte požurivati ljubav ukoliko ste u potrazi za njom. To je postepen proces. Profesionalno, stvari koje ćete videti na površini nisu pravi pokazatelj stanja u narednih 30 dana. Ukoliko je srž zasnovana na sreći, snovima i osećajima, moraćete da poradite na tome da je učinite jačom i stabilnijom za budućnost.
 • Zec

  Sukobi ličnopsti su važni u vašim bliskim vezama ovog meseca. Ovo će za posledicu imati to da ćete vi biti taj koji će morati da pozove na pomirenje u ovim konfliktima. Ukoliko ste u potrazi za ljubavi, proširite svoje vidike. Najbolji pristup ovog meseca biće da štitite svoje profesionalne interese i u isto vreme sarađujete sa drugima da bi ste posao priveli kraju. Takođe, trudite se da motivišete druge svojim postupcima.
 • Zmaj

  Najbolje je da priznate šta vas muči ili ćete biti prisiljeni da nosite svoj bes sa sobom. Ponekada, kada toliko dugo živimo u njemu, više ne želimo da ga se odreknemo. Ukoliko ste u potrazi za ljubavi, još uvek je previše rano. Nemojte se previše viđati u početku. Započnite sporo. Profesionalno, važno je da isplanirate sve na vreme. Izaberite svoj put u narednih 30 dana. Testirajte svoje planove, izbacite one koji vam ne zvuče dobro i usavršite ih vremenom.
 • Zmija

  Avgust je mesec harmonije i solidarnosti, a ne konkurencije i takmičenja. Takmičenje za ljubav je takođe tema Zmija koje su u potrazi za ljubavi. U ovom pogledu, fokusiranje sve svoje pažnje na konkurenciju može značiti zanemarivanje jedne osobe koja može biti vaša srodna duša. Profesionalno, poslušajte savete drugih i pogledajte šta će se dogoditi. Potražite pomoć specijaliste u narednih 30 dana i nemojte svima slepo verovati.
 • Konj

  Jake veze, vreme koje provodite zajedno i predanost će osigurati da vaše ljubavne veze procvetaju ovog avgusta. Uživajte u pažnji koju budete posvećivali onima koje volite. Budite optimistični ovog meseca. Konji koji traže ljubav će je i pronaći. Profesionalno, uživate u avanturstičkoj perspektivi ovog meseca, ali zadržite je za sebe. Zaboravite na hvaljenje ili proizvođenje buke. Ukoliko ipak morate to uraditi, budite suptilni u narednih 30 dana ovog Novog Meseca. Šaljite signale koje je teško razumeti. Budite indirektni i zbunite ostale.
 • Koza

  Slušanjem, čućete nešto novo o osobi koju ste poznavali godinama. Koza, nadarena dobrim prijateljskim osobinama, ne bi trebalo da zanemari ovaj dar ukoliko je u potrazi za ljubavi. Prvo pozdravite prijateljstvo. Kada je profesionalni život u pitanju, neka vaš pristup bude vaša mudrost, a ne agitacija, naročito u donosu sa svojim kolegama. Eliminišite sve smetnje i koncentrišite se na ono što radite tako što ćete usmeriti svoju energiju ka višem cilju u narednih 30 dana.
 • Majmun

  Različita mišljenja mogu izazvati sukobe u vašim bliskim vezama ovog avgusta. Da li je to možda zato što su vaše odluke zasnovane na malo, ili čak nimalo informacija? Smislite kako ćete spustiti tenziju. Ukoliko tražite ljubav, suprotnosti se privlače, ali takođe i odbijaju, što je sada slučaj. Profesionalno, nemojte započinjati ništa novo u narednih 30 dana. Umesto toga, iskoristite ovo vreme za istraživanje ili možda čak i vraćanje starog projekta u život.
 • Petao

  Koliko blizu je preblizu? Ovo pitanje se može pojaviti u vašim bliskim vezama. Možda je vreme da porazgovarate o privatnom prostoru? Imajte na umu da bi on i drugima koristio. U ovom svetlu, zajednički momenti postaju još više posebni. Hemija se menja između tople i vruće za Petlove koji su u potrazi za ljubavi. To može imati izuzetan uticaj na nekoga novog. Profesionalno, usamljenik neće posao privesti kraju. Ljudi će biti željni da sarađuju sa vama u ovom periodu.
 • Pas

  Ovog avgusta, koračanje izvan vaše zone komfora nije preporučeno. Neka vam udobnost donese mir u vašoj ljubavnoj vezi. Slično važi i za Pse koji su u potrazi za ljubavi. Previše nametljivi i zahtevni partneri neće biti dobro dočekani ovog meseca. Profesionalno, nemojte očajavati da odradite prljav posao- neko mora. Drugi koji nisu obavili svoje obaveze, ostavili su vama da počistite iza njih. Naravno, ovo možete iskoristi da bi ste ih naučili kako se neke stvari rade!
 • Svinja

  Avgust je mesec kada ćete bez ikakvih restrikcija govoriti o ljubavi, ili bilo čemu na svetu sa osobama koje su vama veoma bliske. Ukoliko tražite ljubav, savet za promenu rutine je nešto što bi ste trebali da poslušate. Profesionalno, vaš zadatak biće da prepoznate prevare u narednih 30 dana. Bilo kakva odanost prevarantima može vas uvaliti u veliku nevolju. Ono što na trenutak može delovati kao put ka uspehu, može nositi visoku cenu.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori