Nedeljni Horoskop

 • Ovan

  U ponedeljak i utorak, energiju treba da usmerite na vaše najbliže. Potrebno je i malo taktičnosti, jer je zaista nezgodno savetovati nekoga, a pritom ne biti kritičan. Budite svesni ovoga svo vreme, kako ne biste naneli više štete nego koristi. U sredu dolazite do nekih bitnih informacija vezanih za vaš posao i potrudite se da ih iskoristite na najbolji mogući način. Petak je pogodan za veliko spremanje vašeg životnog prostora i tada se ne ustručavajte da zatražite pomoć dragih ljudi. Veče bi moglo da preraste u dobru zabavu koju ćete dugo pamtiti.
 • Bik

  Zahvaljujući zvezdama, ove nedelje ćete biti posebno uzbuđeni i pozitivni, pa je moguće da ćete nervirati nekoga iz vašeg okruženja. Ne obraćajte pažnju. Imate svako pravo da budete srećni i ne dozvolite da vam bilo ko to uskrati. Sredinom nedelje se pripremite da zasučete rukave i pomognete prijatelju u nevolji. Ako je potrebno, odložite i neke svoje obaveze. Nemojte ga ostaviti na cedilu. Za vikend postoji mogućnost da dođete u neprijatnu siituaciju sa nekom ljubomornom osobom na radnom mestu. Ostanite hladni i sve će se završiti kako treba.
 • Blizanci

  Prelepa pozitivna energija koja će u vama ostati nakon ispunjenog i romantičnog vikenda će vam početkom nedelje doneti pozitivno vreme. Bićete puni energije i to reflektovati na posao, pa vas očekuje nekoliko sjajnih momenata. Vi ste definitivno zaslužili da budete srećni. Napokon uživajte u onome što vam je dato. Sredinom nedelje se posvetite svom telu, koje ste zapostavili. Upišite neki sport ili idite u dugu šetnju. Kako se nedelja bude približavala kraju, vi ćete biti sve zaljubljeniji i strastveniji. Ako budete želeli da to prenesete na partnera, budite obazrivi, kako ga ne biste uplašili.
 • Rak

  Čitave nedelje će vam se po glavi motati problem nekog od članova vaše porodice. Lepo je biti od pomoći, ali nemote zanemarivati svoje lične obaveze, želje i planove. Budite odlučniji po pitanju emotivnih odnosa i osećajte se dobro u tome. Krajem nedelje ljubav će biti u prvom planu vašeg života. Iskoristite pozitivnu energiju i provedite nezaboravno vreme sa nekim koga volite. Ako vam se neko dopada, slobodno nešto preduzmite. Zvezde vam za vikend donose pozitivne okolnosti.
 • Lav

  Nedelja ispred vas će početi dobro. Očekujte mnogo pozitivne energije i lepih momenata kada je društvena strana vašeg života upitanju. Imaćete mnogo sastanaka kako poslovnih, tako i privatnih u svom rasporedu. Pazite samo da ne odlutate od poslovnih obaveza previše. Nemojte se još opuštati, jer je puno toga pred vama. Kada u četvrtak pokrenete novi projekat, nemojte se ustručavati da zatražite pomoć od prijatelja. A puno je takvih koji će želeti da budu uz vas. Ako za vikend budete neodlučni po pitanju nekih pravnih pitanja, nemojte srljati. Ostavite ih po strani dok se stvari ne iskristališu.
 • Devica

  Vi zaslužujete da vam se pokloni zlatni grumen s obzirom na to koliko ste štedljivi i obazrivi po pitanju novca bili protekle nedelje. Ako ste se stabilizovali, slobodno počastite sebe sa nečim što već dugo želite. Sredina nedelje biće obeležena prijatnim momentima u pratnji vaših kolega. Bićete sa njima u dobrom odnosima, radosni, nasmejani i ispunjeni. S obzirom na to da vam zvezde i u ljubav donose mir i balans, može se reći da ćete ove nedelje biti opušteni i da će sve vaše emocionalne potrebe biti ispunjene. Za vikend pokušajte da svoje zaključke ne donosite na osnovu svog ličnog ega, već pogledajte malo i ljude oko sebe.
 • Vaga

  Bićete pomalo zauzeti početkom naredne dedelje, ali vama će to prijati više nego bilo šta. Napravite red koji je oko vas i organizujte se što bolje. Promene koje napravite u svom životu, pozitivno če uticati na vaš ljubavni život. Sredinom nedelje ćete biti u dilemi da li da se izreskirate i odete u veliku kupovinu, ili ne. Razmislite dobro, ako preterate, mogli biste doći u situaciju da zažalite. Ako se i odlučite za kupovinu, budite obazrivi. Za vikend ćete se usled uspeha tokom nedelje osećati nepobebivo. Bićete puni smaopouzdanja. Zapamtite da niste nepobedivi i spustite se na zemlju.
 • Škorpija

  Bićete opterećeni nebitnim detaljima, ali na vašu sreću, uspećete da situaciju držite pod kontrolom. U utorak, budite pri ruci jednom prijatelju - vaša pažnja i razumevanje će mu biti preko potrebni. U utorak i sredu, očekuju vas romantični trenuci koje ćete dugo pamtiti, pogotovo ako vam u poslednje vreme nedostaje nežnosti. Takođe, četvrtak veče posvetite planiranju budućnosti. Za vikend, posvetite se finansijama i planiranju kućnog budžeta. Neke stavke u vašem odnosu prema novcu preba da se promene. Moguće je da se previše ustežete i štedite na sebi.
 • Strelac

  Na samom početku nedelje, vaše poverenje i spremnost da čuvate tajnu će se naći na testu vašeg nadređenog. Odolite svakom porivu da to što saznate ispričate drugima. Jedna teška odluka će biti donešena do kraja nedelje, a u utorak ćete mnogo razmišljati o tome. Slobodno se posavetujte sa nekim od poverenja i saznajte kako bi neko drugi postupio na vašem mestu. Takođe, budite svesni da ne možete izabrati lakši put. Petak je dan kada će komplimenti na vaš račun pljuštati na sve strane! Uživajte u zasluženoj pažnji i stečenom samopouzdanju.
 • Jarac

  Ova nedelja počinje nesporazumima u vašem radnom okruženju. U ponedeljak se potrudite da gledate svoja posla i zaboravite na pitanja o povišici ili unapređenju. Sa druge strane, vaši poslovni saradnici nikada nisu bili više oduševljeni vama kao osobom. Sreda je pogodna za kvalitetno vreme sa prijateljima. Obavezno odgovorite na svaki poziv za druženje i zagarantovan vam je dan ispunjen zabavom i smehom. Obratite pažnju na vaše snove, naročito u petak i subotu. Iako niste skloni njihovom tumačenju, steći ćete utisak da vas očekuje veliki dobitak.
 • Vodolija

  Sam početak nedelje obavezno iskoristite za planiranje odmora. Vreme koje je pred vama ispunite razmišljanjima o željenoj destinaciji, pratnji i troškovima. Od utorka pa sve do četvrtka, očekuje vas mnogo poslovnih obaveza, pa će zbog toga vaš privatni život morati da trpi. Na sreću, u vašem okruženju su osobe koje su strpljive i imaju razumevanja. Ključna stvar za vas u tom periodu je dobra organizacija. S obzirom da vaše zalaganje neće ostati neprimećeno, pripazite se zlonamernih i neiskrenih kolega. Nedelju iskoristite za boravak na svežem vazduhu.
 • Ribe

  Na početku nedelje zaboravite na velike poslovne poteze. Sve dogovore i odluke ovog tipa ostavite za sredu. U utorak, potrebno je da budete oprezni u saobraćaju. Mnoge stvari ne uzimajte zdravo za gotovo, pogotovo kada dođete do nekih informacija na radnom mestu. U četvrtak, postajete svesni rastuće bliskosti sa nekim koga ste od nedavno upoznali. Takođe, tada ćete steći neka nova poznanstva i vaša tipična stidljivost tog dana odlazi u drugi plan. Krajem nedelje, ponovo se fokusirajte na karijeru i potrudite se da sa svojim nadređenima podelite vaše ideje.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori