Postavljate statuse svakih pet minuta i Facebook vam je jedini život koji imate? Onda ne želite da vas brišu sa liste prijatelja bez vašeg znanja...

Facebook je mnogima već skoro potpuno zamenio društvene kontakte sa prijateljima, a neki se i osećaju vrlo popularno kad pogledaju koliko prijatelja imaju na toj društvenoj mreži. 

Stoga ne čudi da ljudi često vole da se reše nekog od svojih "prijatelja" koji ih bombarduju raznim zahtevima ili statusima svakih pet minuta. 

Ako, pak, vi spadate u takve i čvrsto verujete da su vaši statusi važni, sigurno želite da znate kakva je trenutna situacija sa vašim prijateljima, preciznije, ko je bio tako "bezobrazan" da vas unfrienduje i prestane da prati vaše objave. 

Do sada je to bilo prilično teško, ali su promućurni programeri napravili dodatak za Chrome i Firefox koji će vas nakon instaliranja obaveštavati o tome koliko ste frendova izgubili i, još važnije, koji su to drznici. 

Sve što treba da uradite jeste da skinete dodatak za vaš browser, bilo da imate Chrome, ili Firefox i instalirate dodatak. 

Zatim se ulogujte u svoj Facebook profil klikom na svoju profil sliku u gornjem desnom uglu i odaberite Friends ili Prijatelji na glavnom meniju. Pokazaće vam se nova kategorija - Lost Friends i tamo ćete saznati sve što vas zanima.

Izvor: B92

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori