Kulinarstvo

Kulinarstvo

Bilo da vam stižu gosti na koje ste zaboravili (desilo mi se više puta) ili vam se čisto prijeo neki kolač, imamo pravo rešenje za vas. Brza francuska pita od jabuka!

Kulinarstvo

Prva polovina septembra je najbolji period za pripremu užine i priloga od šljiva za zimu . Kako kiseliti šljive, naučiće nas Olgin recept. Sigurni smo da će ovo predjelo opravdati sve uložene napore stostruko. Za pripremu je potrebno nešto više od pola sata!

Kulinarstvo

Ovo je prava poslastica za ljubitelje čokolade jer predstavlja vulkan čokoladnog zadovoljstva. Ono što je najbitnije, toliko je lak za pripremu da ga i najneiskusniji u kuhinji mogu sa lakoćom pripremiti. Podelićemo sa vama i njegov jednostavan način pripreme.

Kulinarstvo

„Mmmm, prste da poližeš!“ – tako govori moj svekar svaki put kada seda za prazničnu trpezu. Za tren oka pripremam ukusne punjene faširane šnicle bez oklevanja i zagrevanja. Nestaju sa tanjira takođe za tren oka.

Kulinarstvo

Jaja su postala toliko popularan proizvod da se u svetu “Dan jaja” obeležava svakog drugog petka u oktobru. Na ovaj nezvanični praznik, kuvari širom sveta pripremaju jela u kojima su jaja glavni sastojak.