Kulinarstvo

Kulinarstvo

Zdravo! Već godinama živim na relaciji Nemačka - Austrija i od jedne komšinice, divne bake 5 unučića, dobila sam njen recept za kupus, koji sam probala kod nje na ručku i oduševila se koliko je ukusan. ona ga pravi po potrebi od novembra pa čak do februara, dakle celu zimu. U ovom članku ću vam reći kako uspešno fermentirati kupus za zimu. Ovu metodu koristim svake zime, uvek sam zadovoljna rezultatom.

Kulinarstvo

Otvorite teglu tako priželjkivanog, mirisnog, domaćeg džema od malina pravljenog sopstvenom rukom, a zatim ugledajte sivo-smeđe, čupave mrlje buđi. Česta situacija, zar ne? U ovom neprijatnom trenutku pojavljuje mi se jedno jedino pitanje u glavi: da li da ga bacim ili pojedem, zatvarajući oči pred onim što sam video?

Kulinarstvo

„Za dva dana kuća će biti puna gostiju, a ja još uvek ne znam kako najbolje postaviti svečani sto za rođendan mog muža i napraviti nešto baš novo, neobično i izuzetno...“ - poznati problem, dame? Za sve koji su dali potvrdan odgovor, uredništvo „Dnevnog magazina“ pripremio je divno rešenje - salatu „Džingis kan“. Uveravamo vas da će ova salata sa suvim šljivama i orasima biti najbolje rešenje za svečanu gozbu od svih mogućih i da će gosti biti oduševljeni i tražiti vam recept!