Kulinarstvo

Kulinarstvo

„Za dva dana kuća će biti puna gostiju, a ja još uvek ne znam kako najbolje postaviti svečani sto za rođendan mog muža i napraviti nešto baš novo, neobično i izuzetno...“ - poznati problem, dame? Za sve koji su dali potvrdan odgovor, uredništvo „Dnevnog magazina“ pripremio je divno rešenje - salatu „Džingis kan“. Uveravamo vas da će ova salata sa suvim šljivama i orasima biti najbolje rešenje za svečanu gozbu od svih mogućih i da će gosti biti oduševljeni i tražiti vam recept!

Kulinarstvo

Bilo da vam stižu gosti na koje ste zaboravili (desilo mi se više puta) ili vam se čisto prijeo neki kolač, imamo pravo rešenje za vas. Brza francuska pita od jabuka!

Kulinarstvo

Prva polovina septembra je najbolji period za pripremu užine i priloga od šljiva za zimu . Kako kiseliti šljive, naučiće nas Olgin recept. Sigurni smo da će ovo predjelo opravdati sve uložene napore stostruko. Za pripremu je potrebno nešto više od pola sata!

Kulinarstvo

Ovo je prava poslastica za ljubitelje čokolade jer predstavlja vulkan čokoladnog zadovoljstva. Ono što je najbitnije, toliko je lak za pripremu da ga i najneiskusniji u kuhinji mogu sa lakoćom pripremiti. Podelićemo sa vama i njegov jednostavan način pripreme.

Kulinarstvo

„Mmmm, prste da poližeš!“ – tako govori moj svekar svaki put kada seda za prazničnu trpezu. Za tren oka pripremam ukusne punjene faširane šnicle bez oklevanja i zagrevanja. Nestaju sa tanjira takođe za tren oka.