Ako ste nekada poželeli da imate bazen u svom dvorištu, ali niste imali dovoljno mesta, izraelska kompanija Agor će vas iznenaditi svojom inovacijom u vidu bazena koji možete bukvalno da spuštate i podižete kroz zemlju uz pomoć hidraulike.

Inženjeri ove kompanije su smislili praktičan način kako da u kutku vašeg vrta instalirate bazen koji će vam u prvi mah izgledati kao pod na kome stojite. Evo o čemu je reč: na deo dvorišta kompanija Agor može da vam postavi brodski pod, ali ne bilo kakav. Ovaj pod će moći da se spušta u zemlju, a voda će automatski da se puni u bazen. 

Iz kompanije Agor kažu da mogu da naprave ovakvu inovaciju od malih bazena do dimenzija do pravog Olimpijskog bazena. 

"Najčešći problem sa otvorenim bazenom je, iznad svega , bezbednost", rekli su dizajneri iz ove kompanije. "Agor je pokretni podni sistem koji se pridržavaju strogih bezbednosnih standarda, sa jedinstvenom mogućnošću da zaključa pod i kada podestite visinu vode u skladu sa visinom dece ili vaših plivačkih sposobnosti" . 

Bazen se pokreće pomoću hidrauličnog sistema na bazi vode koji omogućava da pod " spustite " kroz vodu. „Kruta veza" je veoma sigurna, ne vidi se golim okom a garantuje maksimalnu sigurnost. 

"Kada ga jednom instalirate, dajemo vam garancijuda će moći da izdrži vaše najrigoroznije zahteve. Za tili čas od dvorišta možete da napraviti kupaonicu i obrnuto. Pod je dovoljno jak da možete da igrate po njemu."

 

Izvor: B92

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori