Ako najbolje hotele "stavite" na najbolja mesta, imaćete odmor o kome sanjate!

Ništa bolje ako sanjate na javi!
Najgori hotel na najboljem mestu završava posao. Najbolji hotel na najgorem mestu može biti kao oaza. Ako najbolje hotele "stavite" na najbolja mesta, imaćete odmor o kome sanjate!Pogledajte 46 fotografija 23 neverovatna hotela širom planete!

1 . Ladera Resort , Sveta Lucija

Savršena ekskurzija na Karibima! Ladera Resort predstavlja raskrsnicu dizajna, luksuza i idealne lokacije. Pogodnosti uključuju spa, izlete, mogućnost da sa klupe skočite u bazen.

 

2. Manta Rizort, Tanzanija

Pola nad morem, pola u dubini! Ovo je sobana ostrvu Pemba u Tanzaniji!

 

3. Ašer Klif , Švajcarska

Ovaj beg na litici je najbolje mesto za predah na severnim Alpima. Pogled će vam napuniti baterije da nastavite pohod kroz švajcarske planine.

4. Žirafa Manor, Kenija

Ove slike nisu fotošopirane! Može se desiti da vam se žirafe pridruže na doručku.

5. Hotel Kakslautanen, Finska

Čuvene slike sa interneta. Stakleni i glo i brvnara hotela Kakslautanen nude ekskluzivnu unutrašnjost i zimsko iskustvo. 

6. Ubud Hanging Gardens, Bali


Deo epske beskonačnost Aiung klisura, drugi deo je Paiangan džungla. Ako dovoljno platite spavaćeta nad bazenom!

 

7. Ledeni hotel, Jukasjarvi, Švedska

Na apsolutnom vrhu liste je Ledeni hotel (Icehotel) u Švedskoj. Led smeštaj su dostupni za tokom zimske sezone. Umetnost ovde dostiže vrhunac. Spavanje nad ledenim Suncem, skulpture od leda...

8. Kakao ostrvo, Maldivi

Samo 40 minuta vožnje gliserom od aerodroma, Cocoa Island lebdi sa svoja 33 apartmana. Bele plaže su deo fantazije koje ste imali. Ko ovde ima vremena za spa tretmane?

9. Loisaba zvezdani kreveti, Kenija

Dva seta na otvorenom - "zvezdana kreveta " mogu se naći u divljini Kenije. Svaki krevet je delimično natkriven i sadrži "mukokoteni " (specijalitet ručno krevet na točkovima). Kenija je poznat po svojim divljih životinja , tako da ste obavezni da vidite neke neverovatno stvorenje u ovom otvorenom begu.

 

10. Burdž el Arab, Dubai

Jedan od najviših hotela na svetu Burdž el Arab nalazi se na privatnom ostrvu. Unutar tornja dizajniranom u obliku jedra su 202 dvokrevetne sobe.

11. Trehotel , Švedska


Multistilizovani Švedski Tre hotel obuhvata takve sobe kao što su: Ptičje gnezdo , NLO, Sauna... 

12. Hotel Markues de Riscal , Španija

Dizajniran od strane poznatog arhitekte Frenka Gerija , ovaj luksuzni hotel se nalazi u srcu španske zemlje vina u srednjevekovnom gradu Elsiego.

13. Dedon Resort , Filipini

 

Na sajtu odmarališta stvaraoci imovine je koncipiran ostrvski hotel Dedon kao "neka vrsta laboratorije" za eksperimenae na otvorenom dizajnu, organske poljoprivrede i održivosti .

14. Finda Homsted, Južna Afrika


Manjeg obima i krajnje luksuzan je Finda Homsted kraj kojega se neretko dolaze divlje životinje.

15. Palata Emirati, Abu Dabi

Deo Kempinski grupe hotela. Ima sedam zvezdica i drugi je najskuplji hotel ikada izgrađen. Ima privatnu marinu i heliodrom .

16. Konrad Maldivi


Stakleno dno na bungalovima i podvodne sobe. Da biste došli do njega morate da se vozite 30 minuta privatnim hidroavionom.

17. Alpina Gštad , Švajcarska


Švajcarski skijaško selo Gštad je jedan od najboljih odmarališta u Alpima. Pogled sa balkona vaše sobe ne može biti bolji.

18. Hotel de Glejs, Kvebek , Kanada

Prvi (i jedini) pravi ledeni hotel u Severnoj Americi. Hotel de Glejs otvoren je 2001. i obnovlja se svakog decembra i traje samo tri meseca, do sledeće sezone.

19. Gamirasu Kave Hotel , Turska

Ovaj nedavno renovirani hotel se nalazi u području koje je u vizantijskom dobu bilo monaško sklonište. 

20. Katikis Hotel, Grčka


Na Santoriniju, Katikis Hotel daje dalji kredibilitet da je bazen nepotreban. Kažu da je ovaj pogled "brutalno ubilački"!

21. Raiavade Rizort, Tajland

Ovo mesto izgleda kao pusto ostrvo u džungli ste oduvek sanjali.


22. Ngorongoro Krater Lodž, Tanzanija


Apsolutno suštinski afrički Safari centar Ngorongoro Krater Lodge deluje kao čuvar rezervata koji je dom desetina retkih i ugroženih vrsta.

23. Panhoran Ritrit, Bali

Isklesan u džungli Balija, dizajnirao ga je Irac Linda Garland još 70-tih godina. Panhoran Ritrit je spoj umetničkog projekta, odmarališta i eko gardena.

Izvor: Kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori