Svi će vam na pitanje o prirodnim afrodizijacima početi priču o ostrigama i sličnim retko dostupnim namirnicama. Ustavri na raspolaganju imamo vrlo efikasne obične namirnice.

Avokado je jedna od namirnica za koju nikad ne biste pomislili da ima takav učinak, no bogatstvo nezasićenih masti poboljšaće cirkulaciju u telu, što će, naravno, imati vrlo dobar učinak na mušku potenciju.

Bademi su puni cinka i selena koji dokazano imaju uticaj na zdravlje genitalnih organa i jačanje libida, pa bi ih uvek trebalo imati na stolu. Uz to, iskoristite sezonu jagoda koje poboljšavaju kvalitet sperme muškarcima, a reproduktivno zdravlje ženama.

Rukola oduvek u narodu ima reputaciju afrodizijaka, a moderna su istraživanja to i dokazala, pa neka bude uvek u salati. Narod od davnina preporučuje i smokve, pa bi i taj savet naših baka trebalo poslušati.

Za kraj, citrusi imaju bogatstvo antioksidanata i ostale zdrave sastojke koji čuvaju zdravlje muških reproduktivnih organa, a nova istraživanja kažu da imaju odličan uticaj na seksualnu želju žena.

Izvor: metroportal

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori