Često nam se dešava da se zaljubimo u nekoga ko nam nije dostupan na bilo koji način. Bez obzira da li taj neko ima već partnera ili jednostavno ne želi da bude sa vama, neuzvraćena ljubav može da bude jako bolna. Međutim, i za to postoji lek. U nastavku članka pročitajte kako da prebolite neuvraćenu ljubav.

Prebolevanje neuzvraćene ljubavi je duga bitka između instinktivnog i logičkog dela mozga. To znači da se doslovno morate odreći osobe i svojih osećanja prema njoj. 

Najbolje bi bilo da sa tom osobom prekinete svaki kontakt, jer vam to samo može pogoršati stvari i otežati proces prebolevanja.

Nikada ne smete sebi dopustiti da maštate o njemu i da zamišljate kako bi vaša veza funkcionisala da ste zajedno. Morate znati da on ima mane kao i svaka druga osoba, pa kad počnete da maštate o njemu setite se se njegovih mana.

Ako vas neko odbije u ljubavi vaše samopouzdanje će pasti, pa tako radite na sebi kako biste ga postigli. Radite stvari koje volite, vežbajte, nađite sebi hobi, jer će vam sve te stvari pomoći da zaboravite osobu koju ne možete imati.

Izvor: Ljepota.ba

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori