Ako želite da budete muškarac koji "prirodno" privlači žene bez "mamaca" (cveća, poklona, automobila, izlazaka), morate da dozvolite dečaku u vama da odraste.

Koliko puta ste čuli vašu devojku, sestru, prijateljicu, da vam kaže da odrastete? Šta se dešava kada dođete u određene godine, a ne sazrite? 

Stagnirate na emocionalnom nivou, nespremni da se suočite sa životom, preuzmete odgovornost za sebe, ali i za druge, prepustite se jednoj osobi i da volite. Ženama ne treba dečak, već muškarac - stena na koju mogu da se oslone. 

Pored toga, važno je da naučite da budete snažni. Ispoljite muške nagone u pravom trenutku, da zaštitite svoju voljenu ili da joj date do znanja koliko vas privlači. 

Jači pol često greši kada pokušava da prati ženu, a ona ne želi da ima glavnu reč u vezi. 

Ne ubeđujte je da ona bude predvodnik i donosi odluke. Umesto toga, vi preuzmite tu ulogu, a kada nađete taj kurs, i ostanite na njemu. 

Dopustite joj da prilagodi svoje raspoloženje i ponašanje vama, čak i ako se u početku buni, kasnije će vas voleti i poštovati. 

Istraživanja pokazuju da su ženama dominantni muškarci najprivlačniji, jer na njih mogu da se oslone. 

Ne pravite ljubomorne scene, pustite je da nekada izađe u provod bez vas, jer i sami znate da prevara može da se desi bilo gde i bilo kada, ako to neko želi. Pustite je da uživa u društvu prijateljica, kuma i sestara, jer je u ženskim razgovorima muškarac suvišan.

Izvor: Novosti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori