Ako želite da budete muškarac koji "prirodno" privlači žene bez "mamaca" (cveća, poklona, automobila, izlazaka), morate da dozvolite dečaku u vama da odraste.

Koliko puta ste čuli vašu devojku, sestru, prijateljicu, da vam kaže da odrastete? Ako želite da budete muškarac koji "prirodno" privlači žene bez "mamaca" (cveća, poklona, automobila, izlazaka), morate da dozvolite dečaku u vama da odraste.

 

Šta se dešava kada dođete u određene godine, a ne sazrite? Stagnirate na emocionalnom nivou, nespremni da se suočite sa životom, preuzmete odgovornost za sebe, ali i za druge, prepustite se jednoj osobi i da volite. Ženama ne treba dečak, već muškarac - stena na koju mogu da se oslone.

Pored toga, važno je da naučite da budete snažni. Ispoljite muške nagone u pravom trenutku, da zaštitite svoju voljenu ili da joj date do znanja koliko vas privlači.

Jači pol često greši kada pokušava da prati ženu, a ona ne želi da ima glavnu reč u vezi. Ne ubeđujte je da ona bude predvodnik i donosi odluke. Umesto toga, vi preuzmite tu ulogu, a kada nađete taj kurs, i ostanite na njemu. Dopustite joj da prilagodi svoje raspoloženje i ponašanje vama, čak i ako se u početku buni, kasnije će vas voleti i poštovati.

Istraživanja pokazuju da su ženama dominantni muškarci najprivlačniji, jer na njih mogu da se oslone. Ne pravite ljubomorne scene, pustite je da nekada izađe u provod bez vas, jer i sami znate da prevara može da se desi bilo gde i bilo kada, ako to neko želi. Pustite je da uživa u društvu prijateljica, kuma i sestara, jer je u ženskim razgovorima muškarac suvišan.

Izvor: Novosti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori