Fotografije sa sasvim neobičnog i originalnog venčanja dvoje mladih iz Bosne i Hercegovine izmamiće vam osmeh na lice. Pogledajte kako su slatki mladenci Ivana i Vedran Đokić.

Imamo čast da vam predstavimo jedan od najkreativnijih parova sa naših prostora, s kojima bi svaki fotograf rado voleo da ima prilike da sarađuje, naročito kad je u pitanju jedna takva posebna zgoda kao što je venčanje. Ovaj mladi bračni su Ivana i Vedran Đokić.

Pored vrlo vedrog duha, koji možete primetiti i na slikama, sasvim su neobični i vrlo zanimljivi, a to ćete moći da vidite iz njihove divne ljubavne priče i nesvakidašnjih fotografija sa venčanja, koje je zabeležio fotograf Dejan Čabrilo, a priču ispričao portak Korak do venčanja.

Foto: Korak do venčanja/Dejan Čabrilo

Vedran je profesionalni break dance plesač već 15 godina u grupi po imenu “Just 2 cooL”!

Foto: Korak do venčanja/Dejan Čabrilo

Sa svojim drugarima, iz već spomenute grupe, osvojio je sve što se moglo osvojiti, mada kaže da ih ljudi najbolje poznaju po učešću u poznatoj emisiji “Ja imam talenat”.

Foto: Korak do venčanja/Dejan Čabrilo

Ivana i Vedran želeli su da venčanje bude specifično njima i njihovom stilu života.

Foto: Korak do venčanja/Dejan Čabrilo

Izabrali su da organizuju nesvakidašnju svadbu koja se po mnogo čemu razlikuje od klasičnog venčanja.

Od Vedrana saznajemo da su izabrali pivnicu umesto svadbenih salona, rock bend umesto folk muzičara i mali krug ljudi, ali vrlo dragih, sa kojima su proslavili svoj najlepši dan.

Foto: Korak do venčanja/Dejan Čabrilo

Po svim izgledima sve češće kruže priče o njihovom stilu venčanja i da dobijaju titulu najluđih mladenaca (naravno u najpozitivnijem smislu) na prostorima Bosne i Hercegovine.

Foto: Korak do venčanja/Dejan Čabrilo

Gde ste pronašli inspiraciju za venčanje?

- Inspiraciju smo pronašli u našim karakterima, vjenčanje je bilo opis samih nas. Sigurni smo da ćemo i nakon 30 godina kada pogledamo fotografije viđeti nas i ono što smo nekada bili i ostali – otkrivaju Ivana i Vedran.

Foto: Korak do venčanja/Dejan Čabrilo

Koliko ste imali vremena za organizaciju i šta vam je bilo najteže kod organizacije?

- Čovjek vremena ima koliko ga on zna iskoristiti. Za organizaciju vjenčanja smo imali 2 mjeseca, ali mi smo bili spremni jos nakon 7 dana. Postoji još jedan razlog zašto smo mi drugačiji, a to je činjenica da ja svoju devojku nisam ni zaprosio, što mi je neizmjerno žao, ali naša ljubav je u tolikoj eksploziji već 5 godina da za to čarobno pitanje nije ni bilo potrebe.

Foto: Korak do venčanja/Dejan Čabrilo

- Sve se jednostavno desilo kako je i trebalo, dogovorili smo se i za kratko vrijeme smo sve zavrsili i moram priznati bilo je čarobno. Što se tiče veridbe, verujem da ću pronaći način da se odužim – priča Vedran.

Foto: Korak do venčanja/Dejan Čabrilo

Šta biste izdvojili kao nazanimljiviji trenutak sa venčanja?

- Uuuuh, ima ih mnogoo!

- Počeo bih sa tim da je na dan vjenčanja mladoj pukla cipelica, sreća malo prije ceremonije, pa smo je uspjeli popraviti bez kašnjenja.

Foto: Korak do venčanja/Dejan Čabrilo

- Da sam mladu od svog šure osvojio na kocku i to u igri “papir, makaze, dijamant”

- Mada, sam ulazak moje prekrasne supruge u “Gradsku Pivnicu” gdje je vjenčanje i održano, je za mene najdraži i definitivno najzanimljiviji – kaže on.

Foto: Korak do venčanja/Dejan Čabrilo

Koji savet biste dali budućim mladencima?

- Najbolje je kada o svemu odlučuju mladenci i kada niko ne utiče na samo vjenčanje, a i život poslije njega. Nas dvoje smo sve sami organizovali i to sve tako lako i jednostavno i da to nije glupo mi bi sve ponovili sutra.

- Na primer, mene niko nije mogao ubijediti da obujem cipele i izgurao sam svoje tako što sam se vjenčao u starkama.

- Naš savjet je da svoje vjenčanje organizujete vodeći se isključivo željama svog srca, a ne onako kako mora i kako tradicija i običaji nalažu – zaključak je mladog para

(Telegraf.rs / Korak do venčanja / Foto: Dejan Čabrilo)

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori