Zamoliću vas da nađete ovaj profil i prijavite ga svi jer me je blokirao!! Lepo ga zamolim da se ne predstavlja kao ja i ne vredi, očigledno ću početi bezobrazno sa svima da bi me poštovali, napisala je Kaća na svojoj zvaničnoj stranici

Katarina Grujić, mlada Zvezda Granda i učesnica pete sezone rijaliti šoua Farma, ima mnogo problema sa svojim fanovima kao i sa lažnim profilima na društvenim mrežama.

Budući da pevači, kako bi što bolje bili u vezi sa svojim obožavaocima, sve češće koriste Fejsbuk, Tviter i Instagram da bi komunicirali sa njima, tako često postaju i žrtve lažnih profila. To se nedavno desilo i mladoj pevačici Katarini Grujić pa je morala da zamoli fana koji se lažno predstavljao na Fejsbuju da to prestane jer joj smeta i dovodi u zabludu ostale fanove.

"Ovo je stvarno prevršilo svaku meru! Zamoliću vas da nađete ovaj profil i prijavite ga svi jer me je blokirao!! Lepo ga zamolim da se ne predstavlja kao ja i ne vredi, očigledno ću početi bezobrazno sa svima da bi me poštovali!! Podelite svim mojim stranicama i profilima da ga prijave! Hvala", napisala je Katarina na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici i dodala da se oseća veoma ljuto.


Izvor: Kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori