Televizijski kanal čiji je vlasnik "Grand produkcija" prikazivaće program 24 sata dnevno, a najavljene su brojne nove emisije kao što su "Grandovanje", "Žurka", "Diskoteka", "Veče sa...", "Grand koktel", "Profil" i druge.

Program nove “Grand” televizije će se prikazivati neprekidno 24 sata, a sve će sve će biti emitovano iz čak devet studija, od čega su tri velika i šest manjih specijalizovanih studija.

 

Pripremaju se brojne nove emisije kao što su ”Grandovanje”, “Žurka”, “Diskoteka”, “Veče sa…”, “Grand koktel”, “Profil”, “Halo, halo”, “Nedeljjno popodne”, Gipsy & friends”… Zatim emisija kratke forme “Grand news” , ali i “Vremeplov”, “Grand kviz”, “Grand duel”, “Modna policija”, “Grand noviteti”, “Blic vic” druge.

Foto: Promo

U osam sati dnevno živog programa, osim razgovora sa gledaocima iz celog sveta, raznih spotova i plejbekova, publika će moći da se podseti popularnih fortmata kao što su “Grand kabare”, “Lutajuća kamera”, “Zvezde Granda”… Biće prikazani i koncerti pevača “Granda” u sarejevskoj “Zetri” i “Skenderiji”, kao i u “Kombank areni”.

Foto: Promo

Među autorima i voditeljima programa nalaze se Goran Čomor, Dragana Katić, Tihomir Tepić, Vesna Milanović, Ivana Đorđević, Siniša Medić, Katarina Obradović, Milan Mitrović, Ana Sević, ali i mlade nade Jovana  Pešić, Bojana Lazić i Maja Nenadić. Takođe, najavljena su i neka od najpoznatijih domaćih voditeljskih imena koja će predstavljati iznenađenje za publiku.

Izvor: Telegraf.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori