Poznata holivudska glumica Dženifer Aniston svakako može da se pohvali svojom vitkom figurom, lepim i zdravim izgledom. Evo šta nam poznata glumica savetuje kako da u četrdesetpetoj godini izgledate lepo i budete zdravi.

Glumica Dženifer Aniston otkriva šta ona radi kako bi očuvala svoje zdravlje i lepotu. 

1.Bitna je promena 

“Menjajte često način vežbanja kako bi vam bilo zanimljivo i kako biste svoje telo održali budnim”, rekla je Dženifer jednom prilikom za časopis “Women's Health“. 

2. Budite umereni 

“Hranim se zdravo i redovno vežbam. Ipak dozvolim sebi i poneki izlet... Ne želim da se izgladnjujem na ekstreman način. Moj savet: Samo nemojte da jedete brzu hranu i sve bi trebalo da bude u redu”, rekla je glumica za britansko izgdanje magazina "InStyle". 

3. Vežbajte jogu 

“Joga je možda i najbitnija stvar koju možete da uradite za sebe jer vam ona pomaže da budete smireni i spremni na sve.” 

4. Vežbanje je dobro, ali bez forsiranja 

“Ponekad jednostavno nisam raspoložena da vežbam. Mislim da je bitno da osluškujete svoje telo, ni vežbanje po svaku cenu nije baš dobro” rekla je Dženifer u jednom intervjuu za magazin “Women's Health“. 

5. Nađite način da vam vežbanje postane rutina 

“Kada sam na putu obavezno nosim svoje tegove, tako i dok gledam televiziju mogu da vežbam, ili se jednostavno istegnem pre spavanja” poručila je zvezda za magazin “InStyle“. 

6. Prihvatite starenje i otkrijte njegove dobre strane 

“Mnogi su zaboravili da je sve u glavi. Ja se osećam bolje i mlađe nego kada sam imala dvadesetpet godina.” 

7. Detoksikacija 

"Ako mislite da treba, idete na neku terapiju. Uklonite sve toksine, radite na sebi, učite na sebi", rekla je glumica za magazin "Glamur". 

Izvor: Super žena

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori