Zbog njih postojim i zahvalan sam što su uz mene od početka karijere. Ništa mi ne smeta, čak mi je simpatično kada mi upute nepristojne ponude na nastupima.

Saša Kovačević je pravi Don Žuan domaće estrade u čijim nastupima uživaju devojke, mada ponekad zaluta i pokoji muškarac.

"Bez žena ne znam šta bih radio. Zbog njih postojim i zahvalan sam što su uz mene od početka karijere. Ništa mi ne smeta, čak mi je simpatično kada mi upute nepristojne ponude na nastupima. Zahvalan sam mojoj devojci jer se uspešno bori sa tim, zato što ženska publika unosi dozu nepoverenja. Nadam se da će se s vremenom navići.

U novom spotu za pesmu "Branim" pevač se popeo na ivicu mosta Đurđevica na Tari.

"Bila je to luda avantura za koju sam morao dobro da se pripremim. Sa mnom su na Taru pošli profesionalni kaskaderi, koji su me vezali za čvrste stubove sajlama debljine manje od prsta. To je prizor na visini od 180 metara učinilo još jezivijim. Mada su me ubeđivali da one mogu da drže teret od tonu i po, trebalo mi je desetak minuta da se odvažim i popnem na most. Čak sam pomišljao i da odustanem, ali shvatio sam da je hrabrost u dobroj pripremi. Posle trećeg puta, opustio sam se i uživao u polučasovnom adrenalinu.

Sada možete da skačite bandžijem?
Obožavam rolerkoster, adrenalin koji on podstiče, ali teško da ću se odvažiti na egzibicionizam sa bandžijem.

Izvor: Novosti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori