- Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Lav ima "krov nad glavom" i nije ostavljen na ulici kao što na kraju ispade - kaže bivša manekenka.

Iako se nikada do sad nije oglasila povodom raznih spekulacija na temu razvoda od golmana Vladimira Stojkovića, Bojana je ipak otkrila pravu istinu o alimentaciji, nekretninama i primanjima.

Bivša manekenka i vlasnica butika je obožavaocima na Fejsbuku napisala svoju stranu priče, a Telegraf prenosi saopštenje u celosti:

- Iako sam rekla da se nikada neću oglašavati povodom svog privatnog života i bilo čega vezano za razvod, ipak će morati da bude “rekla pa porekla”, jer nema drugog načina da se zaustave sve te silne teorije koje će uslediti. Čas me guraju u blato, čas od mene prave sveticu. Pa ovako: celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Lav ima “krov nad glavom” i nije ostavljen na ulici kao što na kraju ispade - piše na početku Rajićeva.

- Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, je primerena detetu uzrasta od tri godine. Obzirom da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam tražila izdržavanje za mene kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa i boravi kod svog oca. I ovim bih htela da stavim tačku na sve naredne natpise vezano za naš razvod i podelu imovine – stoji u saopštenju.

Izvor: Telegraf.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori