Predsednik opštine Novi Beograd odlučio da prihvati učešće u „Plesu sa zvezdama“ jer je šou humanitarni.

Kad on oplete po podijumu.
Političar i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić učesnik je prve sezone šoua „Ples sa zvezdama“. Predsednik opštine Novi Beograd i Prva televizija, na kojoj će 29. marta početi da se emituje ovaj šou, potvrdili su ono što je Kurir objavio još 24. februara - da će Šapić biti jedan od takmičara.

- Dvoumio sam se da li da prihvatim poziv da učestvujem u ovom šou-programu jer nemam nikakvog iskustva, a ni vremena. Tokom dana radim tako da mogu da vežbam jedino uveče. Međutim, privuklo me je to što je humanitarnog karaktera. Opština na čijem sam čelu već šest meseci priprema humanitarnu akciju koja ovih dana treba da počne i zvanično - rekao je Šapić i dodao:

- Želim da pokažem da smo i mi laici bez ikakvog znanja i iskustva u ovoj oblasti spremni da radimo kad je viši cilj u pitanju. Za mene je ovo nešto novo, a drago mi je što će neko od toga imati koristi.

Biće zanimljivo videti proslavljenog sportistu, baš kao i ostale takmičare, u novoj ulozi. Osećaj za ritam nikome ne nedostaje, ali kad se uzme u obzir da staju pred sudije, učesnicima sigurno neće biti lako jer će morati svoje plesačko umeće da dovedu do savršenstva. Pored Šapića zaplesaće i Tanja Bošković, Igor Lazić, Tamara Paunović, Lena Bogdanović, Saša Vidić, Milojko Pantić, Nikolija Jovanović, Ivan Mihailović, Tanja Petrović i Milan Kalinić.

Izvor: Kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori