Voli da nategne: Pevač celu noć cirkao na promociji svog kolege, a u jednom momentu mu je izgleda pozlilo, pa se uhvatio za glavu.

Vlado Georgiev ne prestaje da se opija.
Nažalost, ništa novo. On je preksinoć došao na promociju novog albuma i spota svog kolege Dade Glišića u „Kasina baru“. Pevač je stigao s nekoliko prijatelja i saradnika i čim je seo, krenuo je da pije. 

Posle nekoliko piva počeo je da se hvata za glavu, kao da mu je pozlilo. I kad su mnogi pomislili da će pasti, on je došao sebi... Valjda je čovek u kondiciji, pa ume da se lako izbori kad mu se od pića zamanta. Naravno, sve vreme je palio cigaretu za cigaretom i nesvesno pravio grimase, koje su zasmejavale većinu prisutnih.

Usput budi rečeno, Georgiev je očigledno zaboravio kako je svojevremeno izjavljivao da je ostavio piće jer mora da se uozbilji, pošto planira da se oženi do kraja godine. Tako je bar obećao svojoj mami. Eto toliko od reči! Ali da gleda devojke, gleda.

- Ja malo u provodu i ukapirao po stoti put da velika većina devojaka ima plan samo da se uda. Al‘ dobre su ribe - napisao je u neko doba na Tviteru.
Njemu se toliko dopala atmosfera da je ostao i na nastupu Željka Vasića, koji je posle promocije pevao u ovom klubu. Ili možda nije mogao da se pridigne sa stolice zbog piva, pa mu je bilo lakše da sedi..

Izvor: Kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori