Dva dana pred veliko finale regionalnog X faktora, Željko Joksimović je sabrao utiske i otkrio da je veoma samokritičan i da bi da može neke stvari promenio u toku poslednjih pet meseci svog žiraranja uz Kikija Lesendrića, Eminu Jahović i Kristinu Kovač.

Čuveni kantautor Željko Joksimović je, ipak, naglasio da je za sumiranje utisaka još rano i da će to učiniti po završetku šou programa.

Mentor sa duplo većom šansom za pobedu od ostalo troje kolega, budući da on imaju po jednog takmičara u finalu, a on dva, nije spreman da otvoreno kaže da pretenduje na trijumf.

"Perfekcionista sam za sve u životu, pa tako i kada je ovaj televizijski projekat u pitanju. Uvek smatram da može bolje, odnosno da sam negde mogao više, bolje, drugačije. To je uvek tako, ali sam generalno zadovoljan jer u finalu imam dvojicu divnih momaka koji imaju pred sobom već viđene karijere, bez obzira na plasman u samom finalu. Od njih sam pokušavao da napravim samostalne izvođače, sposobne da se nose sa svojim odlukama, dobrim i lošim ali i sa popularnošću. Mislim da je to i poenta mentorskog programa", rekao je Željko.

Na pitanje da li se kaje zbog neke odluke, izjave, izbora Željko kaže: "Jedan od mojih životnih principa je da nemam vremena za kajanje. Kada je potrebno da u trenutku iznesete mišljenje pred milionima gledalaca, kažete šta mislite ili osećate, onda nema prostora za premišljanje. Stojim iza svojih izjava".

Pevač otkriva i šta misli o finalistima i da li smatra da svi imaju X factor. "Finalisti ga imaju, ali svi oni na njemu moraju još mnogo da rade jer jedno je urođeni "X Faktor", koji neko ili ima ili ga nema, a drugo je sve ono što se godinama uči i razlikuje zvezde na muzičkoj sceni bilo gde u svetu".

Joksimovi kaže da će utiske o X Factori izneti posle finala, a takmičarima poručio da veruju u sebe.

"Kada su u pitanju saveti, nadam se da je produkcija naučila nešto iz ovog debija jednog velikog muzičkog i televizijskog šou programa. Takmičari neka veruju u sebe, a narednom žiriju mnogo sreće u novoj sezoni. Impresije o "X Faktoru" detaljnije bih mogao da sastavim posle finala".

Izvor: Blic

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori