Turski glumac Burak Özçivit i njegova koleginica Fahrije Evsen trebaju se vjenčati sljedeće godine na ljeto! Vijest je poput bombe odjeknula u turskim medijima, a njih dvoje još uvijek nisu potvrdili te navode.

Burak i Fahrije svoj ljubavni život čuvaju daleko od očiju javnosti. Ono što ih je odalo u posljednje vrijeme ih je više puta paparazzo uhvatio dok su bili zajedno, uvijek postavljaju fotografije na Instagramu u isto vrijeme, a na jednoj se čak vidi da čuveni Bali beg iz serije “Sulejman Veličanstveni” pozira u stanu lijepe glumice.

Upućeni tvrde da su njih dvoje već kaparisali vilu u mirnom dijelu Istanbula i da planiraju baš tu da započnu svoj bračni život, piše turska Gazeta.

 

Novinari ih uporno prate, a kada su prošle nedjelje pitali glumicu koja je poznata po ulozi Nedžle u seriji “Kada lišće pada”, da prokomentariše ljubavnu vezu sa Burakom ona je sa osmijehom na licu kratko odgovorila: “Ne komentarišem svoj privatni život”.

Fahrije i Burak su se upoznali prije godinu dana na snimanju serije “Grmuša”. Dok je trajalo snimanje šuškalo se da među njima ima više od prijateljstva, a kada je Özçivit raskinuo vjeridbu sa manekenkom Sejlan Čapom svi su znali ko bi mogao biti krivac za to. Odmah po okončanju serije, poznati par je počeo da snima film u Bodrumu, a premijera se očekuje 23. januara 2015. godine.

(Novosti)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori