Korekcija nosa jedna je od najčešćih estetskih korekcija kojoj se i ženski i muški spol podvrgava, a sada je tu revolucija u ovom zahvatu koju je izumio estetski kirurg Simon Ourian, osnivač klinike Epione na Beverly Hillsu.

Simon već neko vrijeme izvodi nekirurške korekcije nosa, a cijeli postupak gotov je za 5 minuta.

Korekciju nosa poželjela je napraviti i 27-godišnja londončanka Joanna Della-Ragione. Zahvat se odlučila napraviti kod estetskog kirurga Simona Ouriana s Beverly Hillsa. Ovaj stručnjak patentirao je tehniku nekirurške korekcije nosa koja traje svega 5 minuta, a nakon zahvata, za razliku od klasične estetske operacije, nije potreban oporavak.

Kirurg Ourian nepravilnosti na nosu ispravlja tako da filere pomoću vrlo tanke igle super precizno ubrizgava točno u mjesta gdje je potrebno. Ovom tehnikom puno se lakše može predvidjeti rezultat zahvata, a novi nos izgleda puno prirodnije nego kod klasičnog operacijskog korektivnog zahvata.

‘Može doći do blagog naticanja koje može trajati najduže dva dana, ali igla je toliko sitna da ne ostavlja nijednu masnicu’, ističe Simon. Joannin novi nos trajat će od 2 do 4 godine, a postupak je platila 21.000 kuna. Oduševljena je s kolikom suptilnošću joj je liječnik napravio novi nos.

‘Nitko nije mislio da ovo nije moj prirodan nos. Kada sam im rekla, bili su zapanjeni razlikom’, kaže Joanna.

Nonsurgical Nosejob This is the how :) For more information and the before and after pictures see the previous instagram post.

A video posted by Dr. Simon Ourian - Epione (@simonourianmd1) on

(kurir)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori