Ako ste u nekom trenutku na internetu potražili domaći recept za negu kose, nema šanse da niste naleteli na sad već kultni „Bojanin šampon“.

U pitanju je šampon iz domaće radinosti koji je postao popularan na ženskom forumu Ana.rs nakon što je recept ostavila jedna Bojana – i od tad ga svi koriste!

Devojka je recept ostavila pre više godina, kada ga je čula od svoje frizerke. Probala ga je, ispostavilo se da joj je zaista podstakao rast kose i peporučila ga drugim ženama na forumu.

U roku od nekoliko meseci SVI su koristili Bojanin šampon, a danas se već niko ni ne pita zašto taj šampon tako zovemo. Bitno je samo da znate da se pravi lako, veoma je jeftin i rezultati su fenomenalni.

Iako, naravno, ne može da odgovara svakoj kosi, iskustva žena iz naše redakcije svedoče da pomaže onim ženama koje imaju problema sa opadanjem kose, kao i onima koje žele da im kosa brže raste.

Za maksimalne efekte, dobro bi bilo da se kombinuje sa domaćim maskama.

Potrebno je:

750 ml šampona od koprive

AD kapi

100 ml pantenola

50 ml ricinusovog ulja

30 ml kapi od koprive

Priprema:

Sve sastojke možete naći u apoteci po veoma povoljnim cenama.

U veću flašu sipajte sve sastojke i dobro promućkajte.

Pre svake upotrebe šampon ponovo promućkajte i perite kosu njime svaki put – potrebno je mesec dana da se vide prvi rezultati.

Ono što možete da očekujete jeste smanjen intezitet opadanaja kose, ubrzan rast i pojavljivanje novih, mladih dlačica oko čela i slepoočnica.

(Noizz)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori