Saveti

Saveti

U ženskom ormaru nikad nema mnogo cipela, a njen izbor je vruća tema za žene svih starosnih grupa. Modna industrija ubeđuje žene da umerenu potpeticu zamene za sandale na petu ili sandale na platformi, a od muškaraca se traži da napuste moderne ortopedske sandale sa uloškom u korist modernih patika. Ali da li su je ovakva obuća zdrava?

Saveti

Deca nisu nimalo hirovita zbog lošeg karaktera ili lošeg vaspitanja. Razlozi za tvrdoglavost, histeričnost i apsurdno ponašanje su potpuno različiti. Da li dete ne želi da ide u šetnju? Ne želi da spava? Odbija da jede? Sa velikom verovatnoćom možemo reći da se oseća nelagodno, nalazi se u stanju stresa i napetosti i pokušava da akumulira energiju u neobičnim i vrlo lošim, po mišljenju odraslih, radnjama.

Saveti

U istoriji čovečanstva bilo je mnogo slučajeva kada je svet bio opsednut malodušnošću, strepnjom i strahom. U teškim vremenima mnogi se uzdaju u pomoć Gospodnju i obraćaju mu se molitvama. Iskrene reči pomažu da se duša i um očiste od malodušja, ispune srce nadom i verom u najbolje.