Krista Guarino iz Detroita nasledila je od oca strast i ljubav prema zmijama, živi sa 30 gmizavaca, mešu kojima su anakonda i piton, pa i neke najotrovnije na svetu.

Većina devetogodišnjakinja se igra sa lutkama, ili isprobava maminu šminku, a za ljubimca ima psa, ili macu, koju češlja, vezuje joj mašnice. Ali ne i Krista Gvarino. Ova devojčica živi sa, ni manje ni više, 30 zmija, koje su je i ugrizle više puta, ali ih ona i dalje obožava. 

Krista Guarino je iz Detroita. Među 30 zmija sa kojima živi su i anakonda i piton od gotovo četiri metra. Ova devetogodišnjakinja jede, spava i igra se s reptilima. Iako su je ljubimci ugrizli više puta, kaže da je ne boli, a nisu ni otrovne. A za sve je kriv njen otac Džejmi, koji je, kako piše Dejli Mejl, stručnjak za reptile. 

"Zmija joj je bila jedna od prvih reči. Iako je bila jako mala, znao sam da će postati njezina strast", rekao je ponosni otac. 

Tokom raspusta Krista pomaže ocu na farmi reptila. Ne boji se ni aligatora, hrani ih. Zajedno traže čegrtuše, jedne od najotrovnijih zmija na svijetu. 

"Nikada se ne bojim zmija, nimalo. Obožavam ih", kaže devojčica. 

Međutim, Kristinu ljubav ne deli majka Ešli i drugo dvoje dece. I baka Laura kaže kako se ne oseća najugodnije dok se njena unuka igra sa zmijama. Međutim, otac Džejmi tvrdi kako njegova ćerka nikada nije bila u opasnosti. 

"Bilo je negativnih komentara. Ljudi me osuđuju i govore da su zmije zle, da ne bi smeo da joj dozvoljavam da im ide blizu. Ali, oni su neuki. Moja ćerka ih voli i ne želim da joj to uskraćujem", rekao je Džejmi. "Krista zna koje su zmije opasne, a koje nisu." 

Krista je odlučila da otvori ZOO za reptile kako bi pokazala ljudima koliko su zapravo te životinje divne.

Izvor: B92

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori