Bore na dekolteu i vratu - zategnite ih uspešno jednostavnim maskama koje ćete napraviti sami kod kuće

Bore na dekolteu i vratu - zategnite ih uspešno jednostavnim maskama koje ćete napraviti sami kod kuće

Ova neverovatna maska zategnuće bore na vašem dekolteu i vratu, i učiniće da se odmah osetite fenomenalno!

Pojava prvih bora na vratu i dekolteu pravo je razočarenje za mnoge žene. Na kraju krajeva, ta pojava otežava nošenje omiljene haljine sa dubokim dekolteom kao i druge odeće otvorenog tipa. Lepe dame često skrivaju vratni izrez ispod ešarpi i rolki.

KAKO ZATEGNUTI BORE

Naravno, malo je verovatno da ćete uspeti da se potpuno rešite bora, ali možete da pribegnete upotrebi prirodnih melema koji će stimulisati proizvodnju kolagena, zategnuti bore i vašoj koži obezbediti neophodnu vlažnost. Danas će naša redakcija sa vama podeliti recepte za efikasne maske za obnavljanje i vraćanje elastičnosti kože. Inače, ove maske su i vrlo ekonomične ujedno. Takođe, saznajte kako da licu ponovo date sjaj i mladalački izgled uz ove prirodne maske. 

Maska od pivskog kvasca

  • 100 g prirodnog jogurta
  • 1 kašika suvog pivskog kvasca
  • 1 kašika pšeničnog ulja

Pomešajte sve sastojke dok ne dobijete glatku smesu. Nanesite masku na područje vrata i dekoltea, ostavite da deluje 15 minuta. Isperite masku hladnom vodom. Ovaj postupak se mora raditi 3 puta nedeljno.

Maska od banane i esencijalnog ulja mošusne ruže

  • 1 vrlo zrela banana
  • 1 kašika esencijalnog ulja mošusne ruže

Prvo pripremite pire od banane, a zatim dodajte esencijalno ulje i temeljno promešajte smešu. Nanesite masku na područje vrata i dekoltea. Pustite da proizvod deluje 20 minuta, a zatim isperite hladnom vodom. Preporuka je nanositi je 3 puta nedeljno.

Maska od meda i avokada

  • 100 g avokada (bez kore)
  • 1 kašika meda

Napravite pire od avokada, a zatim dodajte med. Sve mešajte dok ne dobijete homogenu masu. Nanesite masku na vrat i područje dekoltea masažnim pokretima odozdo prema gore. Nakon malo masaže, ostavite proizvod da deluje 15 minuta, a zatim isperite hladnom vodom.

Ne zaboravite da podelite naše recepte za efikasne maske sa svojim prijateljima - oni će vam biti zahvalni!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE