Čudesno piće koje pomaže u poboljšanju vida: Vratite vid alojom!

Čudesno piće koje pomaže u poboljšanju vida: Vratite vid alojom!

Oko 285 miliona ljudi širom sveta ima oštećena vida. Ove statistike su upečatljive i podstiču na razmišljanje. Lekari razloge za pogoršanje zdravlja očiju vide ne samo u godinama, već i u pušenju, nezdravoj ishrani i lošoj ekologiji.

U nekim slučajevima vid se može vratiti. Akademik Filatov, ugledni oftalmolog, savetovao je svojim pacijentima jedno čudesno piće koje pomaže u poboljšanju vida.

KAKO POBOLJŠATI VID

  • 100 ml soka od aloe
  • 500 g rendanog oraha
  • 300 g meda
  • sok od 3 limuna

Listovi aloje stare 3 godine pogodniji su za lečenje. Odrežite velike donje listove, operite toplom kuvanom vodom, uklonite karanfilić.

Ostavite listove aloje u frižideru 8-11 dana. Akademik Filatov razvio je doktrinu o moći biogenih stimulansa. Ove supstance se akumuliraju u biljnim tkivima pod uticajem različitih nepovoljnih faktora životne sredine. Na primer, formiraju se u aloji kada se drži na hladnom ili u mraku.

Zatim iscedite sok iz lišća kroz sokovnik. Takođe ih možete izrendati i iscediti sok kroz gazu.

Piće treba da konzumirate po 1 kašiku 3 puta dnevno 30 minuta pre obroka. Ne uzimajte smesu duže od nedelju dana.

Kontraindikacije za upotrebu soka od aloje: ne treba uzimati kod bolesti bubrega, gastrointestinalnog trakta, trudnoće, sa krvarenjem iz materice. A takođe i kod bolesti kardiovaskularnog sistema, raka i hemoroida.

Ako nemate kontraindikacija za sastojke recepta, a nema individualne netolerancije i alergija, onda možete bezbedno započeti lečenje.

Pripremite ovaj blagotvorni lek za oči i podelite recept sa prijateljima!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE