Devojke: kada imate ispravljena ramena i prava leđa, vaše grudi izgledaju veće!

Devojke: kada imate ispravljena ramena i prava leđa, vaše grudi izgledaju veće!

Moderno doba je donelo i nove probleme koji se javljaju kod ljudi. Većina nas čak po nekoliko sati dnevno gleda u mobilni telefon i uglavnom na štetu vrata.

Biti pogrbljen nije najlepša slika čoveka. Obično ni ne razmišljamo o tome dok nas vrat ne počne boleti. Reći ćemo vam šta je potrebno da ojačate telo i izborite se sa bolovima u vratu i leđima.

Potrebno je ojačati mišiće leđa, stalno ih trenirati - tada će se smanjiti opterećenje kičme, uvek ćete biti pravi poput žice.

VEŽBA PROTIV GRBE NA LEĐIMA

Ova jednostavna vežba pomoći će vam da savršeno trenirate mišiće leđa. Lezite potrbuške licem nadole. Polako podignite gornji deo tela koliko god možete. Možete fiksirati ruke na bokovima. Držite se u položaju koji koristi najviše mišića, osetite napetost. Napravite 10 ponavljanja po prvi put.

Ako ovu vežbu radite svakodnevno, neprestano povećavajući broj ponavljanja, leđa će vam se vrlo brzo ispraviti. Zaboravićete na bolove u leđima i vratu. Vaše držanje će postati veličanstveno, a vaše blagostanje će se poboljšati.

Ovo utiče na funkcionisanje vaših unutrašnjih organa. Pogrešan položaj leđa sabija grudni koš, pluća, jetru, srce. Kada držite leđa uspravna, osećate se zdravije, lepše, sigurnije!

Dodatna motivacija za devojke: kada imate ispravljena ramena i prava leđa, vaše grudi izgledaju veće! Recite svima o tome!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE