Imate strije? Izvolite najefikasniji recept za njihovo uklanjanje

Imate strije? Izvolite najefikasniji recept za njihovo uklanjanje

Gde su nestale strije? Jeftin lek iz apoteke učiniće vašu kožu božanstvenom!

Koža je najveći organ u ljudskom telu. Sve u našem telu je povezano, a stanje kože zavisi od mnogih faktora, čiji je broj teško izbrojati. Danas ćete tačno saznati šta treba da uradite da biste se u potpunosti rešili strija na koži.

Ako neko kaže da je to nemoguće, misteriozno mu se osmehnite. Samo treba da pobedite svoju lenjost, a vaša koža će se magično transformisati! Nije važno šta je izazvalo strije. Čak i ako su se pojavile nakon vrlo brzog debljanja i izgledaju kao duboki žlebovi, rešenje postoji!

KAKO UKLONITI STRIJE

Nijedan dermatolog vam neće reći kako ukloniti strije kod kuće. To je proces koji zahteva određen napor, i često je dugotrajan. Mnogo je lakše ponuditi klijentu lasersko uklanjanje strija.

Skupo je i ne funkcioniše uvek 100%. Holistički pristup regeneraciji kože strija je potpuno druga stvar.

Za početak - ovo je maska koja zateže kožu.

MASKA SA ULJEM I ASPIRINOM

  • nekoliko tableta aspirina
  • 2 kašike toplog maslinovog ulja

PRIMENA

  1. Rastvorite aspirin u malo vode. Zatim tu kašu sjedinite sa toplim uljem i promešajte.
  2. Nanesite toplu masku na kožu sa strijama, držite 20 minuta. Isperite toplom vodom.

Ovu masku treba redovno nanositi, najbolje svaki drugi dan. Verujte, uz malo istrajnosti - za mesec dana vaša koža će biti neprepoznatljiva!

Veoma dobro se sećam trenutka kada sam prvi put u životu video strije. Imao sam 12 godina, majka i ja smo išli na putovanje u Rusiju, obilazeći glavne svetinje i kupajući se u izvorima sa ledenom vodom. Sa nama u autobusu bila je vrlo lepa žena, plavuša, njen sinčić se zvao Sergej.

Bila je vitka, prijatnog izgleda. Ali kada se mlada majka svukla da bi zaronila u užasno hladnu izvorsku vodu, primetio sam nešto neobično. Njen ravan stomak i vitke noge bile su prošarane srebrnim linijama, bilo ih je puno, stvorile su izvanredne šare na njenom telu ... Nikada ranije to nisam video, bio sam užasno zapanjen. Posle otprilike 8 godina primetio sam prve strije na sopstvenom telu.

Tako se dešava da se strije mogu stvoriti čak i na mladim i mršavim telima. Ova žena bi znala da se uz pomoć pristupačnih i jeftinih sredstava iz apoteke možete osloboditi ove pošasti! Ali tada niko nije čuo za ovo ...

Za najbolji efekat, takođe se preporučuje dodavanje 1 jajeta u masku sa aspirinom i toplim uljem. Nanosite ovu delotvornu masku najmanje 2 puta nedeljno i videćete neverovatne rezultate.

Važno je, praveći masku sa aspirinom, početi piti kapsule vitamina E i vitamin c. Ovi vitamini su jeftini na naše opšte zadovoljstvo, ali efekat njihovog uzimanja je vrlo primetan. Vitamini će hraniti kožu iznutra, pomažući joj da zaraste.

Preporučuje se fizička aktivnost koja će poboljšati cirkulaciju krvi. Svako opterećenje čini kožu mlađom, elastičnijom, privlačnijom: kolagen se oslobađa tokom treninga, a upravo su kolagenska vlakna toliko važna za obnavljanje i zatezanje kože. To može biti plivanje, ples, trčanje, bilo šta!

Strije na koži ne vole odlazak u solarijum i sunčanje. Ovi tretmani isušuju kožu i čine strije još uočljivijim, upamtite ovo! Ako izlazite na sunce, ne zaboravite da kožu namažete hranljivim kokosovim uljem ili bogatom zaštitnom kremom.

Ako vam je naš članak bio koristan, podelite ga sa prijateljima! Problem strija zabrinjava mnoge žene i često im je neugodno. I ne treba da se stidite, treba samo malo da pokušate da postanete samopouzdaniji i zaboravite na sve komplekse. Na kraju krajeva, svaka letnja sezona nam uvek dođe nekako vrlo brzo pa pomozite svojoj koži i pripremite je na vreme!

Saznajte i kako da se rešite naboranog vrata, ruku i kukova.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE