Iscedite 1 limun, pomešajte sa 1 kašikom maslinovog ulja... Sad to nikada nećete zaboraviti!

Iscedite 1 limun, pomešajte sa 1 kašikom maslinovog ulja... Sad to nikada nećete zaboraviti!

Danas je "Dnevni Magazin" pripremio za vas recept za lek koji pomaže u čišćenju jetre. Ako se postupak opisan u nastavku sprovodi svakodnevno, tada se efekat može osetiti za oko mesec dana. I poboljšanje zdravlja započeće za nedelju dana.

Sve što vam treba je da pijete 1-2 kašike dnevno na prazan stomak. Sve što treba da uradite je da pomešate biljno ulje sa sokom od isceđenog limuna.

Ovaj lek aktivira oslobađanje žuči, stimulišući time creva. Žuč ispira sve kanale jetre, što pomaže uklanjanju štetnih supstanci iz tela. Takođe razgrađuje masti i izvlači toksine iz tela.

UPOTREBA MASLINOVOG ULJA ZA JETRU

Maslinovo ulje najbolje deluje, jer je prvi izbor za čišćenje jetre. Takođe smanjuje nivo holesterola, čisti zidove krvnih sudova i sprečava pojavu kardiovaskularnih bolesti.

Možete ga zameniti suncokretom (leči tromboflebitis), lanenim semenom (pomaže razgradnji zasićenih masti, što znači da pomaže u mršavljenju), kukuruzom (pomaže u održavanju mladosti) ili repom (po svojim kvalitetama blizu maslini, ali je mnogo jeftinije).

KORISTI SOKA OD LIMUNA

Druga komponenta predloženog leka je limunov sok. Podstiče oslobađanje žuči, kao i sva hrana sa izraženim kiselkastim ukusom. Limunov sok blagotvorno deluje na respiratorni trakt i pluća, sprečava prehlade, jača imuni sistem.

Takođe rastvara pesak i kamenje u urinarnom traktu, poboljšava funkciju zglobova. Možete ga zameniti sokom od brusnice (deluje dezinfekciono i antiinflamatorno, tonizira telo, povećava mu energiju) ili sokom grejpa (poboljšava varenje, snižava povišen krvni pritisak, pomaže srcu, krvnim sudovima).

Limunov sok, u kombinaciji sa maslinovim uljem, savršeno čisti telo nakon bilo kakvog trovanja. Sa alkoholnom intoksikacijom deluje magično, uklanja opterećenje jetre, trenutno obnavlja telo.

Ako imate bilo kakvih digestivnih problema kao što je zatvor, ulje i limunov sok su ono što vam treba. Za sluznicu želuca i creva je super-agens koji ima omotač. Hrana će se svariti na vreme, a probavni trakt će raditi savršeno. Samo treba da se setite da svakog dana pijete lekoviti eliksir!

U roku od nedelju dana od konzumiranja ove bioaktivne kombinacije hrane, primetićete kako će vaša koža, kosa i nokti početi da blistaju! Masne kiseline prisutne u ulju mogu se izjednačiti sa pravim blagom za našu kožu. Ova smesa se može koristiti ne samo interno, već i spolja: utrljajte u nokte i kosu. Efekat bez premca!

Uzimajući ovaj lek svakodnevno, poboljšaćete funkcionisanje svog digestivnog trakta, koža će postati bistra, dah će biti svež.

Naša jetra je fabrika krvi. Ako je čista, onda će i krv koju proizvodi biti čista. Ishrana ćelija, organa i sistema tela postaće potpuna, radiće besprekorno. Povećaće se fleksibilnost zglobova, poboljšaće se rad srca i imaćete više snage.

Ova smesa se može uzimati doživotno, ali ni u kom slučaju ne treba povećavati doziranje. Isprobajte ovaj metod čišćenja jetre za sebe i videćete vrlo dobre rezultate!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE