Jedan momak je odlučio da pije 5 litara vode dnevno 30 dana! Rezultati su neverovatni!

Jedan momak je odlučio da pije 5 litara vode dnevno 30 dana! Rezultati su neverovatni!

Pijenje vode odmah nakon buđenja praznog stomaka popularan je ritual u Japanu. Ne zanemarujte ovu zdravu naviku! Voda koja se pije ujutru može pozitivno uticati na sve procese u telu.

Redovno pijenje vode poboljšava funkcionisanje gastrointestinalnog trakta, poboljšava stanje kože i pomaže u održavanju ravnoteže nervnog sistema. Nakon čitanja ovog članka, više nećete zaboraviti da popijete čašu vode nakon ustajanja. Zdravlje i negovani izgled imaju laganu cenu: samo 1 čaša vode će vam promeniti život na bolje! I zato...

ZAŠTO PITI VODU NA PRAZAN STOMAK

Voda koja se pije ujutru na prazan stomak koristi se kao terapijska metoda. Pomaže u uklanjanju bolesti kao što su dijabetes, gojaznost, hormonska neravnoteža, artritis, aritmija, migrena, otkazivanje bubrega.

Lista se nastavlja dugo vremena - kao što znate, svi unutrašnji organi zavise od pravilnog funkcionisanja gastrointestinalnog trakta. Kada su stomak i creva zdravi, sve ostale bolesti se povlače! Čaša vode ujutru pomaže u čišćenju creva, normalizaciji pankreasa i želuca.

Popijte čašu tople čiste vode odmah nakon buđenja. Posle toga idite na jutarnji toalet i popijte još 1 čašu vode. Sada možete doručkovati! Stomak je ispran, voda je ušla u creva, tokom dana ćete osetiti energičnost i svežinu.

Jedan momak je neprestano pio vodu na prazan stomak, a efekat ovog postupka toliko mu se svideo da je godinu dana kasnije odlučio da ide još dalje. Šta ako pijete 5 litara vode svakog dana, počevši od jutra i držeći se jakog režima pijenja ceo dan do večeri?

Rezultati eksperimenta ovog malo poznatog novinara zaista su šokantni! Tako mu je u početku bilo veoma teško da pije toliko vode. Išao je u toalet svakih 20 minuta: aktivirali su se sistemi za izlučivanje kako bi se uklonio višak vlage.

Ne postoji istinitija izjava od one da je ljudskom telu potrebno puno vode. Mi smo 60% tečnost! Već 10. dana eksperimenta, momak je primetio da je mlađi, koža na licu postala je glatka i blistava. Ranije je ujutro trebalo da popije nekoliko šolja kafe da bi se osećao vedro, ali sada se probudio s lakoćom i želja da sipa u sebe tečni kofein je nestala!

Počeli su da mu se daju komplimenti: mladić je postao neverovatno lepši. Kako se ovo može objasniti? Naravno, lekoviti efekat vode na ljudsko telo!

Dvadesetog dana eksperimenta, drugi su počeli da primećuju da je momak izgledao srećnije. Voda je očistila telo, isprala sve toksine, uklonila nakupljene toksine. Unutrašnji organi su počeli da rade kao sat!

30. dana svog izvanrednog režima pijenja, naš junak je priznao da se oseća slobodno i čisto.

„Poslednji dan mog eksperimenta. Trčim u toalet i stalno sam žedan. Osećam se kao starac u ovom pogledu, ali nema veze, jer sam pun energije. Možda je 5 litara vode previše, ali sigurno ću nastaviti istu rutinu i neću ništa promeniti! "

Naravno, ovoliko vode je impresivna količina tečnosti. Ni na koji način vas ne ohrabrujemo da ponovite odvažno iskustvo ovog momka! Ovo je samo jasan dokaz da je voda važna za naše telo, da je trebate piti u dovoljnim količinama svakog dana, a ona će učiniti čudo.

Pijenje 2 čaše tople vode pre obroka, oko 30 minuta pre sledećeg obroka, veoma je korisno tokom dana. Čaj i kafa se takođe preporučuju da se piju pre obroka, a ne posle, kako se ne bi povećala količina neprobavljene hrane u želucu zbog dodatne tečnosti.

Ljudi koji ujutru počnu da piju vodu plaše se edema. Šta se dešava ako pijete potrebnu količinu vode dnevno? Samo izuzetne koristi za telo! Oticanje izaziva nepravilna ishrana i višak soli u ishrani. Pijte vodu, poboljšajte svoje zdravlje. Podsetite svoje prijatelje na lekovitu čašu vode ujutru.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE