Jedinstvena tehnika za vraćanje vida. Naočare vam više neće biti potrebne!

Jedinstvena tehnika za vraćanje vida. Naočare vam više neće biti potrebne!

Svi znaju da ako dugo ne koristite određenu mišićnu grupu, ona slabi. Na primer, ako osoba, koja je povredila nogu, odmah sedne u invalidska kolica, s vremenom će noge početi da otkazuju.

Ista je priča sa mišićima koji okružuju sočivo oka. Ako nosite naočare i ne bavite se gimnastikom za oči, vid će vam se stalno pogoršavati. Ovi mišići, kao i svi ostali, trebaju vežbanje i vežbanje.

KAKO OBNOVITI VID

 1. Neophodno je izbegavati veliko opterećenje očiju i po mogućnosti spavati tokom dana (ili barem odmoriti - zatvoriti oči na nekoliko minuta na svaka 2-3 sata).
 2. Obavezno je raditi vežbe za oči, koje se sastoje od 16 vežbi.
 3. Potpuno se odreknite naočara.
 4. Masirajte oči na posebnim tačkama.
  Vrhovima kažiprsta i srednjeg prsta lagano pritisnite 8 puta na očne jabučice. Uradite to tako da vas masaža ne učini bolnom. Posle toga, jastučićima kažiprsta pritisnite označene tačke 2 puta.
 5. Morate ustati pre izlaska sunca i leći u 22:00.
 6. U hodu je potrebno češće gledati u daljinu.
 7. Držite dijetu (iz prehrane izbacite masno, brašno, prženo, slano, dimljenu hranu). Stalno pijte sok od šargarepe sa nekoliko kapi maslinovog ulja i jedite borovnice.
 8. Isperite oči toplom vodom.
 9. Ne koristite računar posle 19 sati.
 10. Uradite indijsku vežbu „Trataka“ za vraćanje vida.
 11. Opustite se, opustite se i slušajte indijske rage.
 12. Izbegavajte teške fizičke aktivnosti i stres.

Ova tehnika pomogla je mnogima ne samo da značajno poboljšaju, već čak i potpuno obnavljaju vid. Ne gubite vreme i počnite da se bavite svojim problemom - započnite proces obnavljanja vida odmah. I recite prijateljima o postojanju ove tehnike!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE