Kako da se rešite stomaka sa SAMO JEDNOM vežbom

Kako da se rešite stomaka sa SAMO JEDNOM vežbom

Neki ljudi godinama pokušavaju smršati, smanjiti stomak i ukloniti salo. Da bi skinuli kilograme pribegava se raznim metodama, vežbama.. a najpopulariniji način gubljenja kilograma je dijeta. Međutim, Aleksandar Drozhennikov je siguran da nema potrebe da opterećujete telo iscrpljujućim dijetama koje ne samo da daju, već i oduzimaju.

Umesto toga, predlaže da uradite jednu jedinu vežbu, zahvaljujući kojoj je i sam smanjio stomak i doveo telo u formu. Naš „Dnevni magazin“ deli sa vama najefikasniju vežbu za preporod vašeg tela. Potrebno ju je samo izvesti!

Koje vežbe daju efekat

Svakog dana vidimo na desetine fitnes trenera koji nam pokazuju kako da smršamo. Svaki od njih ima svoje metode i svoje vežbe koje znaju biti totalnu različite. Ali mi hoćemo jednu stvar - da smršamo! Zato, ne komplikujte sebi život - presicete i počnete da radite jednu vežbu svake večeri.

Ovu vežbu smo nazvali „Broj do šest“, što je upravo ono što treba da uradite. Dosta je bilo prenemaganja, pređimo na posao.

Vežba se može izvoditi i bez ustajanja iz kreveta. Lezite pravo, stavite ruke uz telo. Duboko udahnite, u potpunosti uvucite stomak. Zategnite ga i brojite do šest. Nakon toga opustite i izdahnite vazduh.

Pokušajte da uvučete stomak što je više moguće, zamislite da pokušavate da dodirnete kičmu. Zaustavite se na krajnjoj tački, brojte do šest i ponovo se opustite. Takve cikluse treba ponavljati najmanje 15–20 puta. Vremenom se broj ponavljanja može povećati.

Takođe potrebno je i da povećate težinu sa kojom radite. Prvo, stvarna težina će biti dovoljna za temeljno učenje tehnike. Zatim počnite da dodajete malo težine. To može biti kesa peska ili soli. Nešto što je prikladno staviti na stomak. Počnite sa težinom od 300 grama i postepeno povećavajte.

Tehnika izvođenja ne treba menjati, samo dodajte dodatnu težinu na stomak i uradite vežbu. Radi praktičnosti, dodatni teret možete pridržavati rukama. Vežbu izvodite svako jutro, a još bolje uveče. Ako budete redovni, uskoro će se pojaviti prvi rezultati. Za par meseci primetićete da stomak nestaje, mišići se zatežu a vi sami postajete jači.

Naravno, pored ove, možete raditi i druge efikasne vežbi koje će pomoći u sagorevanju viška masnoće. To će samo ubrzati proces i sigurno će imati koristi. Kao što vidite, nema ništa komplikovano, samo trebate postaviti cilj i krenuti!

Pogledajte na ovom videu kako se vežba pravilno izvodi:

To je sve, sada ostaje samo da se bacite na posao. Nije lako početi ali će se trud isplatiti i kroz kratko vreme bićete zadovoljni rezultatima. Zapamtite, ovo radite da budete srećni, zadovoljni i zdravi, a zdravlje nema cenu!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE