Kako izlečiti giht na brz i prirodan način

Kako izlečiti giht na brz i prirodan način

Izbočene kosti na nogama ili giht, uzrok su patnji mnogih žena. Bol u hodu, nelagodnost pri nošenju cipela, ružan izgled, deformacija prstiju su neprijatni pratioci rastuće kvržice.

Brojni su razlozi za kost na palcu (giht): preuske cipele, nezdrava ishrana, naslednost, ravna stopala, reumatizam.

Po pravilu, da bi se oslobodili kvrge na nozi, ortopedi propisuju korektivne jastučiće koji zahtevaju stalno i dugotrajno nošenje, a u naprednim slučajevima i operaciju.

Tradicionalna medicina ima svoj pogled na rešavanje ovog dosadnog problema.

Kako se osloboditi gihta

  1. Prvo, morate očistiti telo od viška soli. Stavite 1 kašiku iseckanog lovorov lista u 300 ml vode. Vodu prokuvati i pusti još 5 minuta da se kuva. Sipajte čaj u termos i ostavite da se infuzira do jutra. Ujutro procedite lek i koristite ga u malim gutljajima malo tokom dana (ne pijte ceo čaj odjednom).
    Pripremite svež napitak svake večeri, potrebno je da pijete čaj 3 dana, a ciklus ponovite nedelju dana kasnije.
  2. Za 2 meseca ćete se osloboditi izrasle kosti na nozi ako je podmažete ovim rastvorom: prelijte 5 velikih listova lovora sa 100 ml vodke i ostavite nedelju dana, povremeno promešajte ovaj rastvor.
    Noge uparite u vrućoj vodi soda bikarbonom (1 kašika sode bikarbone na 3 litre vode) i nanesite gazu natopljenu rastvorom na kost noću. Spavajte u čarapama.
  3. Sameljite 5 tableta aspirina i rastvorite u 10 ml joda. Podmažite ne samo kvrge na nogama primljenim lekom. Blagotvorno deluje na sve problematične zglobove: kolena, laktove, zglobove...
  4. A mešanjem joda i limunovog soka u razmeri 1: 1, pored lekovitog sredstva za rastuću kost, dobićete i lek za petni trn (plantarni fasciitis)!

"Dnevni Magazin" želi vam zdravlje!

Obavezno sačuvajte ove informacije i podelite sa prijateljima recepte lekova za kosti na nozi!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE