Medena voda kao lek: O blagodatima mogu da pričam satima

Medena voda kao lek: O blagodatima mogu da pričam satima

Verovatno već znate zašto je dobro ujutro piti vodu na prazan stomak. Ovo pomaže u čišćenju i održavanju tela u dobroj formi. Ne možete da se napijete obične vode? Pa dodajte malo meda! Iznenađujuće je da je napitak od meda jedna od najefikasnijih komponenti u opštem programu poboljšanja zdravlja!

Pravljenje medene vode je jednostavno! Na čašu obične, ne kuvane vode dovoljna je samo jedna kašičica meda. Glavna stvar je dobro promešati i odmah piti. Koristite samo pravi domaći med. A da biste povećali korisna svojstva prilikom pripreme napitka, možete koristiti dodatne sastojke poput propolisa, limunovog soka, mumije i drugih. Redovno pijenje medene vode pomoći će vam da postignete neverovatne rezultate. A koje, saznaćete sada!

KORISNA SVOJSTVA MEDENE VODE

 1. Normalizacija procesa digestivnog trakta
  Zaboravite bolove u stomaku i nadimanje! Pored toga, uz redovnu upotrebu medenog napitka, svi paraziti koji žive u digestivnom traktu umiru.
 2. Detoksikacija tela
  Pijenje medene vode pomaže u čišćenju tela od toksina. Efekat će biti pojačan ako u piće dodate malo limunovog soka.
 3. Pojačajte metabolizam
  Ovaj alat ubrzava metabolizam, što pomaže u borbi protiv viška kilograma. Da, medena voda pomaže vam da smršate!
 4. Suočavanje sa stresom
  Ovo ukusno piće pospešuje brži oporavak nervnog sistema u stresnim i kritičnim situacijama.
 5. Poboljšava stanje kože i kose
  Isprobajte i primetićete kako promene počinju da se dešavaju! Takođe možete jednostavno podmlađivati lice medenom vodom.
 6. Lek za nesanicu
  Pijući medenu vodu pre spavanja, zaboravićete na nesanicu i jutarnje glavobolje.
 7. Obnavljanje ljudskog energetskog polja
  Veruje se da se centar energetskog polja nalazi u duodenumu, od čijeg stanja zavisi naš imunitet. Medena voda i ovde pomaže u čišćenju!
 8. Jačanje imunološkog sistema
  Kao što pretpostavljate, ako svakodnevno pijete medenu vodu, zaboravićete na prehladu. Da li patite od hroničnog bronhitisa ili nosnog nosa? Pijte vodu sa medom!

Naravno, med, poput medene vode, donosi velike zdravstvene beneficije i smatra se odličnim sredstvom za čišćenje i lečenje. Ali zapamtite: maksimalna dnevna doza prirodnog meda je 1 kašika danu! Treba dodati da medena voda ima svoje kontraindikacije: ako ste alergični na pčelarske proizvode, ovo piće, nažalost, nije za vas.

Osobe sa dijabetesom, srčanom i bubrežnom insuficijencijom takođe treba da izbegavaju tretman medenom vodom. U svakom slučaju, ako sumnjate da li je takvo čišćenje tela pogodno za vas, prvo se obratite lekaru. Zdravlje je u vašim rukama!

Ako ste sigurni da će medena voda biti korisna za vaše prijatelje, podelite sa njima informacije o ovom piću!

Med možete kombinovati sa belim lukom, i napraviti lek za borbu protiv najtežih bolesti. Pročitajte ovde!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE