Mitiseri na nosu nestaju 100%! Čudesna maska!

Mitiseri na nosu nestaju 100%! Čudesna maska!

Kladim se da žene mrze crne tačke na svojoj koži i da uvek traže efikasan način da ih se reše. Ovde možete saznati kako da se rešite ovih napasti iz svoje kuće.

“Dnevni Magazin” podeliće sa vama recept za masku protiv mitisera. Ali ovo nije poznata mešavina različitih sastojaka, već filmska maska koja bukvalno izvlači sve gadne stvari iz vaših pora. Pored toga, oslobodiće vas neželjene dlake na licu i zategnuti joj konturu.

FILMSKA MASKA PROTIV MITISERA

  • 1 jaje
  • papirne salvete


PRIMENA

  1. Odvojite žumance od belanca. Sve što vam treba je belance.
  2. Očistite lice, osušite peškirom. Nanesite sloj belanca. Pokušajte da ga ravnomerno rasporedite.
  3. Sada uzmite papirne salvete i nanesite ih na celo lice.
  4. Nanesite još jedan sloj belanca na vrh salveta.
  5. Ostavite masku da deluje 40 minuta. Za to vreme će se stvrdnuti. Vaša koža će se osećati zategnuto - to je normalno. Nakon isteka navedenog vremena, lagano i polako počnite da uklanjate film sa maske odozdo prema gore. Zatim navlažite kožu laganom svakodnevnom kremom.

Efekat je primetan nakon prve primene. Odmah ćete osetiti kako vaša koža diše, a gledajući uklonjenu masku shvatićete koliko je različitih gadnih stvari bilo čak i u malim porama. Uradite ovaj postupak jednom nedeljno kako biste održali lice čistim ili po potrebi ako vaša koža nema tendenciju da brzo začepi pore.

U belance možete dodati limunov sok ili aktivni ugalj.

Pokušajte da napravite ovu divnu masku i podelite svoje utiske u komentarima. I ne zaboravite da ovaj koristan savet podelite sa prijateljima na društvenim mrežama!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE