Novi zubi mogu da izrastu za 9 nedelja: DA, MOGUĆE JE!

Novi zubi mogu da izrastu za 9 nedelja: DA, MOGUĆE JE!

Uskoro će svima moći da izrastu novi zube, čak i u 3 reda! Profesor Jeremi Mao sa Univerziteta Columbia predložio je revolucionarno novu tehnologiju koja će vam omogućiti da zaboravite na bušilice, implantate, proteze i druge zubarske radosti.

Problem je što ugradnja implantata zahteva ponovljene posete zubaru i često je praćena bolom, nelagodom i upalom... Ali profesor Mao je krenuo drugim putem!

KAKO DA IZRASTU NOVI ZUBI

Lekar je razvio tehnologiju uzgoja zuba direktno u praznoj alveoli i ova metoda je revolucionisala svet stomatologije.

Jeremi Mao je napravio okvir od prirodnih materijala, koji je po obliku bio sličan pravom zubu, i u njega je stavio stimulator rasta. U eksperimentalnu životinju on je ugradio rudiment takvog zuba u praznu alveolu. Porozna struktura skele omogućila je matičnim ćelijama životinje da migriraju u ovu strukturu.

U proseku, nakon 9 nedelja, ispitanicima su porasli zubi koji su savršeno usađeni restauracijom parodontalnih ligamenata.

Rezultat otkrića profesora Maoa: sada je moguće da nov zub izraste direktno u ustima pacijenta za samo 9 nedelja.

Pa, sačekaćemo što skoriju primenu nove tehnologije u našim klinikama! Džeremi Mao dao nam je nadu da uskoro nećemo morati trpeti duge i bolne manipulacije na pregledu kod zubara, već izvlačenjem lošeg zuba na njegovom mestu izrasti novi.

Podelite ove dobre vesti sa prijateljima!

Ali dok sačekamo ovu novu tehnologiju da bude u primeni, evo kako 100% možete ukloniti kamenac sa zuba bez odlaska kod stomatologa. Pročitajte OVDE.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE