Ovaj narodni lek će vratiti elastičnost krvnih sudova za 3 dana

Ovaj narodni lek će vratiti elastičnost krvnih sudova za 3 dana

Smrtni slučajevi od srčanog i moždanog udara premašuju smrtnost od bilo koje druge bolesti. Zbog toga je toliko važno posvetiti posebnu pažnju stanju kardiovaskularnog sistema.

Zdravi krvni sudovi su ključ za sprečavanje ateroskleroze, srčanog udara, hipertenzije i moždanog udara. Vremenom se višak holesterola i soli taloži na unutrašnjim zidovima krvnih sudova, što ometa normalan protok krvi i adekvatnu ishranu okolnih tkiva.

Imajte na umu da je ateroskleroza u početnim fazama gotovo asimptomatska, a opšta slabost, periodična vrtoglavica i utrnulost ekstremiteta mogu se pripisati uobičajenom prekomernom radu. Za prevenciju ove podmukle bolesti preporučuje se čišćenje krvnih sudova najmanje jednom godišnje.

"Dnevni Magazin" je pronašao recept za napitak iz posude koji ima jedinstvena svojstva čišćenja.

KAKO OČISTITI KRVNE SUDOVE

  • 2 stabljike celera
  • 200 ml sveže isceđenog soka od paradajza
  • ½ mlevenog đumbira
  • 50 ml limunovog soka
  • ¼ kašičice mlevenog crnog bibera

PRIPREMA

  1. Iseckajte stabljike celera u blenderu.
  2. U posudu dodajte ostatak sastojaka, mešajte.
  3. Pijte 1 čašu između obroka tokom nedelje, ali imajte na umu da njegova dnevna doza ne bi trebalo da pređe 3 čaše. Prvo se obratite lekaru ako patite od bilo kojih bolesti gastrointestinalnog trakta!

Održavanje vaskularnog zdravlja je ključ normalnog funkcionisanja cirkulatornog sistema i srca i dobre funkcije mozga. Pregledajte svoju ishranu, smanjite količinu masne i pržene hrane. Takođe koristite prirodne proizvode za cirkulaciju krvi kako biste smanjili rizik od srčane insuficijencije. Želim vam zdravlje i dugovečnost!

Pazite na zdravlje svojih prijatelja, podelite ovaj članak sa njima!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE