Ovo je jedini način da se rešite bolova u bilo kom delu kičme i postanete zdrava osoba

Ovo je jedini način da se rešite bolova u bilo kom delu kičme i postanete zdrava osoba

Da li znate da je sada uspešni doktor medicinskih nauka, profesor, TV voditelj Sergej Bubnovski, posle saobraćajne nesreće 27 godina, hodao na štakama?! I uspeo je da postigne neverovatno! Ustao je na noge, a sve zahvaljujući sistemu lečenja koji je on razvio.

Kompleksi vežbanja doktora Bubnovskog put su ka pravom zdravlju. Profesor poziva na napuštanje bakinih recepata, zagrevanje obloga, steznika, ublažavanja bolova.

„Ne žali se zbog sebe. Ovo je jedini način da se rešite bolova u bilo kom delu kičme i postanete zdrava osoba!" On kaže. I, gledajući hiljade zahvalnih pacijenata koji su uspeli da steknu zdravlje koristeći njegovu metodu, počinjete da shvatate da je to zaista tako.

Bubnovski tvrdi: „Moramo da zapamtimo da je život pokret. Ljudi se toga sećaju samo kada izgube sposobnost kretanja i obraćanja stručnjacima. Glavno je da se morate pokretati, ne dovoditi telo u strašno stanje sopstvenom lenjošću! "

Prema rečima lekara, glavni faktor zdravlja kičme su mišići kroz koje prolaze nervi i krvni sudovi. Ako pravilno radite sa njima, možete postići impresivne rezultate!

KOMPLEKS VEŽBI BUBNOVSKOG

Uredništvo „Dnevnog Magazina“ pripremilo je za vas vrlo efikasan i istovremeno prilično jednostavan set vežbi koji će pomoći ne samo kod osteohondroze i artroze, već i za rešavanje drugih zdravstvenih problema. To možete učiniti bez napuštanja kuće u krevetu. Svideće se i naj lenjivijima!

 1. Za stopala. Ove tri vežbe su dobre za: ravna stopala, giht, artritis zgloba, posle povrede ili operacije na petnoj (Ahilovoj) tetivi, proširene vene, otok zgloba, migrene. Svaku vežbu treba izvoditi 15 puta dok ne osetite toplinu u radnim zglobovima. A ako čujete krckanje, pokušajte da ne obraćate pažnju na to, uskoro će proći.
  Prva vežba naziva se „odgurivanje“. Da biste je izveli, lezite na leđa, ruke treba da stoje uz telo, noge treba da budu ispravljene. Istegnite palac naizmenično (do maksimalnog mogućeg ispravljanja), a zatim ga ponovo savijte prema sebi do maksimuma, čineći, takoreći, istezanje pokreta petom. Napred-nazad. Možete to učiniti zajedno, možete se smenjivati sa svakom nogom.
  Sada pređimo na vežbu „brisači vetrobranskog stakla“. Početna pozicija je ista kao u prvoj. Podignite palčeve jedan po jedan i raširite ih što je više moguće u stranu. Sada polako okrećite stopalo u pravcu kazaljke na satu, praveći krugove. Osetite kako se istežete i iz nogu dolazi pozitiva.
 2. Sada pređite na vežbu klizanja peta za koleno.
  Ova vežba je korisna ne samo za zagrevanje, već je jednostavno neophodna za osteoartritis kolenskog zgloba i posle povrede kolena. Ovu vežbu takođe treba izvesti 15 puta.
  Početni položaj je isti kao i za vežbe za stopala. Noge su ispravljenje, ruke duž tela. Savijte kolena naizmenično, kao da klizite tabanima duž kreveta. Prilikom savijanja pokušajte petom da dodirnete zadnjicu (možete pomoći i rukom, iako su mogući grčevi u kukovima).
 3. Sledeće dve vežbe pomažu kod koksartroze, aseptične nekroze glave zgloba kuka, bolova u donjem delu leđa.
  Da biste izvodili ovu vežbu, iz početnog položaja savijte kolena. Naizmenično ispružite nogu petom napred do maksimalne dužine, bukvalno dok se karlica ne pomeri. Ruke se mogu držati prekrstene ispod glave.
  Početni položaj ležeći, stopala u širini ramena, savijena u kolenima. Ruke su malo razdvojene, dlanova dole. Naizmenično savijte savijenu nogu do kreveta prema unutra - levo koleno na desnu nogu, desno koleno na levo. Vežbu od kolena do zida treba raditi 15 puta.
  "Polu-most" - veoma koristan za prolaps karličnih organa, zatvor, hemoroide, rektalne pukotine.
  Savijte kolena, kolena zajedno, stopala se dodiruju, ruke slobodno stoje uz telo. Imajte na umu da je ova vežba izazovna, ali efikasna.Dakle, dok izdišete, pokušajte da podignete karlicu što je više moguće, dok nekoliko puta stežete glutealne mišiće.
 4. I na kraju, vežba za trbušne mišiće - uvlačimo stomak.
  Noge su savijene u kolenima, tabani su čvrsto na krevetu. Dlan desne ili leve ruke stoji na stomaku. Dok udišete, naduvajte, dok izdišete, uvlačite stomak (tako da vam dlan pada sa stomakom). Posle kratkog zadržavanja daha čini se da se udisanje vraća samo od sebe. Napravite 20 ponavljanja.
  Imajte na umu da ova vežba može prouzrokovati grčeve u listovima mišića. Ne uznemiravajte se - na dobrom ste putu. Samo masirajte mišiće i nastavite sa vežbom.

Podelite sa prijateljima preporuke profesora Bubnovskog - neka svi oko vas budu zdravi bez lekova!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE