Ovo piće od CVEKLE kompletno reguliše pritisak!

Ovo piće od CVEKLE kompletno reguliše pritisak!

Napitak od cvekle je u stanju da pobedi hipertenziju, poboljša metabolizam u telu, pa čak i da se izbori sa kamencima u bubrezima i jetri! Kvas od cvekle po starom receptu zamena je za najkvalitetniji lekoviti balzam.

Korisna svojstva cvekle su van svake sumnje. Ovo povrće čisti krv, olakšava jetru, normalizuje rad creva i čak povećava hemoglobin!

Predlažemo da napravite kvas od cvekle. Ako ga budete koristili dovoljno često, očistićete telo od svega nepotrebnog i time pomažete unutrašnjim organima da rade bez problema.

KVAS OD CVEKLE

  • 1 cvekla
  • 2 l vode
  • 4 kašike šećera
  • 1 ustajala kora raženog hleba

PRIPREMA

  1. Oljuštite cveklu i isecite na sitne komade.
  2. Stavite iseckanu cveklu u staklenu teglu, prelijte vodom, dodajte šećer i koru hleba.
  3. Pokrijte teglu gazom i ostavite piće 3-4 dana. Procediti fermentisani kvas, sipati u bocu sa jako zategnutim poklopcem i čuvati u frižideru.

Kvas od cvekle sadrži dragocene minerale: rubidijum i cezijum pomažu telu u borbi protiv hipertenzije. Piće sadrži vitamine C, PP i grupu B. Kvas preporučujemo uzimati 2-3 puta dnevno nakon obroka.

Nije uzalud što su ljudi ovaj čudesni melem uvek cenili - odmah ćete se osećati bolje ako počnete da pijete kvas svaki dan. Garantovano je neverovatno povećanje snage i poboljšanje rada svih sistema tela!

Napitak od cvekle može vam pomoći da izbegnete mnoge ozbiljne zdravstvene probleme. Preporučite ovaj korisni drevni lek svojim prijateljima!

Pomoću CVEKLE za 7 dana možete i izvršiti detoksikaciju jetre. Pročitajte OVDE kako.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!