Podmladite zglobove kao sa 20 godina! Kako za 2 nedelje ojačati globove!

Podmladite zglobove kao sa 20 godina! Kako za 2 nedelje ojačati globove!

Naša kolena su iz dana u dan izložena ogromnom naprezanju. Sasvim je prirodno da s godinama tetive i ligamenti kolenskog zgloba postaju manje fleksibilni i manje pokretni, a nelagodnost i bol se javljaju prilikom hodanja.

Zbog različitih negativnih faktora, pre svega neuhranjenosti, proizvodnja i viskoznost sinovijalne tečnosti (maziva) u zglobovima se smanjuje, hrskavica pati, a ovo je već direktan put do artroze.

KAKO JAČATI Zglobove

Rešenje je ovsenom napitku! Dnevni magazin vas poziva da ga probate, dobar je za sve koji pate od problema sa kolenom. On poboljšava proizvodnju maziva u kolenima, povećava njegovu količinu, poboljšava elastičnost ligamenata u zglobu, što značajno utiče na pokretljivost i aktivnost.

Pored toga, ovaj koktel je izuzetno hranljiv i ima odličan ukus, pa ga možete koristiti kao puni obrok za doručak ili večeru.

  • 250 ml vode
  • 50 g ovsene kaše
  • 100 ml soka od pomorandže
  • 1 kašika iseckanih oraha
  • 1 kašika meda
  • cimet po ukusu

PRIPREMA

  1. Pripremite ovsenu kašu: u proključalu vodu dodajte ovsenu kašu, mešajte dok ne dobijete lepu smesu. Dok se hladi, sipajte sok od pomorandže sa cimetom, medom i orasima.
  2. Pokrenite sve mirise, tako sto ćete napitak sipati u blender i malo izblendirati.

Koktel je bogat supstancama koje doprinose normalizaciji procesa u telu i odgovorne su za proizvodnju sinovijalne tečnosti. Već nakon 2 nedelje primetićete promenu: postaće mnogo lakše kretati se, a takva ishrana će pozitivno uticati na figuru!

Zaista se nadamo da vam je članak bio koristan i da ćete ga podeliti sa drugima!

Ukoliko imate problema sa diskus hermijom, pročitajte OVDE kako je možete izlečiti sa laganim setom vežbi.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE