Pojedite 6 čena pečenog belog luka i pogledajte šta se dešava sa vašim telom 24 sata

Pojedite 6 čena pečenog belog luka i pogledajte šta se dešava sa vašim telom 24 sata

Beli luk je moćan prirodni antibiotik. Čak i 24 sata nakon što pojedete beli luk, on i dalje aktivno utiče na telo! Ubijajući parazite i pomažući da se rešite toksina, ovaj jedinstveni proizvod pospešuje zdravlje unutrašnjih organa i pomaže u lečenju čak i hroničnih bolesti.

BELI LUK ZDRAVLJE

Korisno je jesti beli luk pržen u tiganju ili pečen u pećnici. Ovako pripremljen beli luk nema jak miris i ukus, ali zadržava lekovita svojstva, jer ga telo u potpunosti apsorbuje.

Neka vam bude navika da takav beli luk pripremite svaka 2-3 dana i bićete prijatno iznenađeni stanjem svog zdravlja! Beli luk će značajno smanjiti nivo holesterola u krvi, očistiti arterije i pomoći u ublažavanju problema sa krvnim pritiskom. On pomaže svima koji imaju stomačne probleme i prekomernu težinu, neverovatno je koristan za dijabetes.

Pečeni i prženi beli luk ima visoku hranljivu vrednost, rešava problem stalnog umora i oslabljenog imuniteta. Dodatno napominjemo da će vam takvo jelo takođe pomoći da smršate! Da biste ubrzali metabolizam, vredi jesti 6 čena belog luka pripremljenog na poseban način najmanje jednom u 2 dana.

ŠTA SE DOGAĐA KAD PEČENI BELI LUK UĐE U ŽELUDAC

 1. 1 sat
  Kada beli luk tek uđe u stomak, telo ga doživljava kao normalnu hranu.
 2. 2-4 sata
  Beli luk eliminiše slobodne radikale, bori se protiv ćelija karcinoma.
 3. 4-6 sati
  Beli luk uništava masne naslage, uklanja višak tečnosti iz tela.
 4. 6-7 sati
  Beli luk uništava štetne bakterije u telu.
 5. 8-10 sati
  Beli luk sprečava oksidaciju ćelija u telu.
 6. 10-24 sata
  Beli luk pomaže dubokom čišćenju celog tela. Uklanja taloge i sve otpadne proizvode patogenih bakterija.

Čak i 24 sata nakon jedenja, ovaj biološki aktivan proizvod nastavlja da deluje!

Pire od belog luka ima vrlo neobičan, slatkast, ali ipak prijatan ukus. Možete da namažete prženi beli luk i napravite ukusne sendviče koristeći zdrav hleb sa žitaricama kao osnovu.

Ne oklevajte da dodate beli luk raznim jelima: pilav, pečeno meso, bilo koje varivo od povrća biće izvrsno... Blagodati takvog jela povećaće se sto puta, a ukus će biti odličan.

Ne zaboravite da pijete puno tečnosti dok koristite ovaj lekoviti lek! Svaka ćelija u telu će se očistiti i podmladiti nakon 2 nedelje tretmana belim lukom. Da biste ostali zdravi, ponekad je korisno samo jesti hranu bogatu vitaminima i biološki aktivnim supstancama. Beli luk je snažan dokaz za ovu tvrdnju.

Savetujte svoje prijatelje da probaju ovaj prirodni lek, beli luk može zameniti mnoge farmaceutske preparate i ojačati vaše zdravlje!

Beli luk u kombinaciji sa medom i sirćetom može pobediti i rak. Pročitajte OVDE kako da pripremite ovaj prirodni lek.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE