Prirodni lek koji otklanja svaki bol u nogama i zglobovima

Prirodni lek koji otklanja svaki bol u nogama i zglobovima

Moja mama ima 65 godina i noge je jako bole. Starost se oseća, a takođe i prekomerna težina... Iz prve ruke znam da su bolovi u mišićima i kolenskim zglobovima jedan od najneugodnijih i najnepodnošljivijih.

I bez obzira na to koliko godina imate, bol mogu uzrokovati mnogi faktori i iznenadiće vas u najnepovoljnijem trenutku.

MIŠIĆI I BOLOVI U Zglobovima

Prekomerna težina, hronične bolesti, povrede, neuhranjenost i desetine drugih razloga doprinose pojavi bolesti mišićno-skeletnog sistema. Tradicionalna medicina preporučuje samo ublažavanje bolova za bolove u zglobovima i mišićima. Ali kako vratiti istrošenu hrskavicu i zaboraviti na bolne zglobove?

Naturopatski lekari jednoglasno savetuju narodni lek napravljen od efikasnih sastojaka. Malo ljudi zna, ali ovo je prirodni protivotrov koji će vam pomoći da zaboravite na bol i vratite se u normalan život.

Danas će vam redakcija "Dnevnog Magazina" reći kako napraviti takav lek kod kuće. Imajte na umu da se za kuvanje koriste sušeni listovi i cvetovi aromatičnih biljaka.

  • 1 kašičica nane
  • 1 kašičica ruzmarian
  • 1 kašičica majčine dušice
  • 1 kašičica žalfije
  • 1 litar vode

Prokuvajte vodu i dodajte joj suve sastojke. Kuvati 3 minuta, skloniti sa vatre, poklopiti i ostaviti da se kuva 20 minuta. Lekoviti napitak može se čuvati u frižideru do 5 dana. Konzumirajte 2 puta dnevno: ujutru na prazan stomak i 30 minuta pre spavanja. Trajanje ciklusa je 3-4 nedelje. Vrlo brzo ćete primetiti kako će se bolovi u nogama smanjiti, a uskoro će i potpuno nestati.

Naši čitaoci su stručnjaci, recite nam u komentarima šta radite kada vas bole mišići i zglobovi?

Želimo vam dobro zdravlje. Podelite recept za bolove u zglobovima sa prijateljima na društvenim mrežama!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE