Pritisnite ovu tačku i oslobodite se glavobolje i stresa za 30 sekundi

Pritisnite ovu tačku i oslobodite se glavobolje i stresa za 30 sekundi

Pritiskom na tačke tela moguće je uticati na rad mnogih organa. To je poznato još iz doba drevne kineske medicine, koja je procvetala nekoliko hiljada godina pre naše ere.

U to vreme akupunktura se smatrala lekom za sve bolesti - ispravne, vešte injekcije u pravim tačkama vratile su zdravlje čak i beznadežno bolesnim.

Takve aktivne tačke se nalaze na našem telu svuda i na njih je moguće uticati ne samo pomoću igala, srećom.

AKUPRESURA PROTIV BOLA

Ovo je metoda lečenja bolesti pritiskom na posebne tačke na telu.

Dovoljno je samo približno znati gde se nalaze potrebne tačke - na primer, tačke na grlu su odgovorne za zdravlje grla; tačke koje regulišu funkciju jetre nalaze se na donjem redu rebara i stomaka.

Pronađite mesto koje vam najviše smeta - ako pravilno pronađete tačku, kad pritisnete, videćete blago trnjenje ili utrnulost. Da biste postigli isceliteljski efekat, lagano masirajte ovu tačku.

Pritisnite ga, radite kružne rotacione pokrete, ako želite - jače pritisnite. Za pola minuta osećaćete se bolje!

Testirajte efikasnost akupresure kada vas boli glava. Pritisnite tačku koja se nalazi na pola puta između palca i kažiprsta.

Masirajte tačku kako je gore opisano. Masiranje ove tačke opušta, smiruje i pomaže u obnavljanju pulsa. Glavobolja će se povući nakon nekog vremena.

Osetićete lakoću u mislima i telu, stimulacija ove tačke pozitivno utiče na telo. Ovu metodu možete koristiti ne samo kada vas muči glavobolja - pod bilo kojim stresom, ova čudotvorna štampa će smanjiti nivo anksioznosti.

Nemoguće je prestati se iznenaditi koliko je osoba zanimljiva. Recite prijateljima o akupresuri za ublažavanje glavobolje, možda će vam dobro doći.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE