Recept tradicionalne medicine koji će očistiti telo, ojačati imunitet, poboljšati pamćenje i vratiti mladolikost i elastičnost koži

Recept tradicionalne medicine koji će očistiti telo, ojačati imunitet, poboljšati pamćenje i vratiti mladolikost i elastičnost koži

Kladim se da ste više puta čuli da je med poznat ne samo po antipiretičkim i toničnim svojstvima, već i po svojstvima protiv starenja. Od pamtiveka su naše bake prenosile s kolena na koleno recepte koji su mogli da produže mladost i lepotu kože i celog tela.

Danas vam predstavljamo jedan od najjednostavnijih recepata tradicionalne medicine, koji će očistiti telo, ojačati imunitet, poboljšati pamćenje i vratiti mladolikost i elastičnost koži.

Lek protiv starenja

  • 200 g meda
  • 100 ml limunovog soka
  • 50 ml maslinovog ulja

PRIPREMA

Mešajte ove sastojke u maloj posudi i uzimajte jednu kašičicu dnevno na prazan stomak. Čuvati na hladnom i tamnom mestu (najbolje je frižider).

Ako želite da pravite novu porciju svakog jutra, sastojke pomešajte u sledećoj razmeri:

  • 2 kašičice med
  • 1 kašičica sveže isceđenog limunovog soka
  • ½ kašičice maslinovog ulja

U stvari, ne morate trošiti novac na skupe lekove i stajati u redovima u apotekama. Možete održati telo mladim i zdravim čak i zahvaljujući sastojcima koje ćete verovatno naći u svojoj kuhinji. Pomešajte potrebne sastojke i pustite svoje telo da uživa u pravoj vitaminskoj bombi.

Podelite ovaj članak sa svojim prijateljima, jer želite da vaše telo zrači mladošću i zdravljem!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE