Stavila je noge u tečnost za ispiranje usta. Za pola sata dogodilo se čudo!

Stavila je noge u tečnost za ispiranje usta. Za pola sata dogodilo se čudo!

Možda najpoznatija tečnost za ispiranje usta je Listerin. Ovaj preparat je nastao u pretprošlom veku i od tada uživa nepromenjenu popularnost širom sveta.

Zanimljivo je da je prvobitno zamišljen kao obični antiseptik, a tek kasnije je postao sredstvo za ispiranje usta. A ako je tako, može se bezbedno koristiti i u druge svrhe!

"Dnevni Magazin" će vam reći čak osam neobičnih načina upotrebe „Listerina“.

Tečnost za ispiranje usta kao univerzalni čistač

 1. Za dezinfekciju rana
  Da li ste se slučajno posekli i u kući nije bilo vodonik-peroksida? Nema problema! Rana se može kauterizirati listerinom.
 2. Posle brijanja
  Ako vašem mužu iznenada ponestane losiona ili kreme za brijanje, sredstvo za ispiranje usta može ih uspešno zameniti!
 3. Za dezinfekciju kod kuće
  Tokom čišćenja dodajte jedan čep ovog proizvoda u kantu vode i možete biti sigurni da će vaš dom biti pouzdano zaštićen od bakterija.
 4. Čišćenje kupatila
  Buđ u kupatilu od vlage? Onda, tokom čišćenja, lagano poprskajte zidove sredstvom za ispiranje i nakon nekoliko minuta sve temeljito operite.
 5. Kao lek protiv gljivica
  Listerin savršeno uklanja gljivice na noktima. Samo umočite stopala u antiseptičnu tečnost na 30 minuta ili obilno podmažite problematična mesta. Nekoliko ciklusa - i neprijatna bolest će biti poražena! Zaista univerzalno sredstvo za dezinfekciju…
 6. Za negu pete
  Takođe, ova tečnost savršeno omekšava i ljušti grubu kožu stopala. Nakon što ste noge isprali Listerinom, osušite ih tvrdim peškirom. Iznenadićete se kako će vam pete postati mekane…
 7. Kao lek protiv akni
  Osobe sa problematičnom masnom kožom treba da prebrišu lice 1-2 puta dnevno pamučnim brisom umočenim u Listerin. Sada možete zaboraviti na akne!
 8. Lek protiv prehlade
  Kada osetite da vas grlo počne boleti, isperite ga Listerinom i bolest će se povući.

Evo su prednosti tečnosti za ispiranje usta u druge svrhe... Podelite ove savete sa prijateljima, jer mogu biti korisni svima.

Kad smo već kod usta, saznajte kako se rešiti kamenca bez odlaska kod zubara.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE