Umotajte noge u foliju. Ono što se desi za 1 sat iznenadiće i vašeg doktora!

Umotajte noge u foliju. Ono što se desi za 1 sat iznenadiće i vašeg doktora!

Aluminijumska folija je jedinstveni materijal. Lečenje folijom praktikovalo se čak i u drevnoj Kini: folija se nanosila na biološki aktivne tačke odgovorne za rad obolelih organa.

Danas ćete naučiti kako da se rešite bolova u zglobovima pomoću obične folije za hranu! Sve zahvaljujući svojim reflektujućim svojstvima sa neverovatnim lekovitim efektom... Lečenje zglobova folijom je možda najjeftiniji metod, pritom, nema sumnje u njegovu efikasnost!

Lekoviti tretman aluminijumskom folijom

Detaljan opis metode kako se čovek može tretirati folijom dugujemo psihoterapeutu Vilhelmu Reichu. Folija može izlečiti prehladu, išijas, pa čak i giht!

Folija naneta na bolno mesto odražava biostruje u energetski meridijan iz kojeg potiču. Ovo pozitivno utiče na oboleli organ povezan sa meridijanom i bol nestaje.

Lečenje aluminijumskom folijom je zaista lako. Prekrijte bolno mesto folijom, na primer, kosti na nogama. Učvrstite foliju zavojem. Folija se mora naneti na bolno mesto sjajnom stranom!

Mnoge ljude zglobovi redovno bole kada se vreme menja. Sam pogled ka oblačnom nebu, zna da izaziva bol u kostima! Ali folija ovde može da pomogne. Nakon nedelju dana stavljanje folije dolazi do olakšanja. Zato su mnogi oduševljeni kad saznaju sve o ovoj čudesnoj tehnici!

Lečenje folijom daje dobre rezultate, pa nemojte se ustručavati da ih probate i predložite vašim prijateljima.

Aluminijumskom folijom možete rešiti i: prehladu, opekotine.. nesanicu i umor. Pročitajte OVDE kako.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE