VOJNA DIJETA: 5kg za 7 dana - bez ikakvog odricanja!

VOJNA DIJETA: 5kg za 7 dana - bez ikakvog odricanja!

Ide toplije vreme! To samo znači da će se vrlo brzo koristiti kratke pantalone, suknje, prozračne haljine i, naravno, kupaći kostimi. Uvek treba da održite telo u dobroj formi, ali što je bliže leto, pitanje gubitka kilograma postaje relevantnije.

Mnogi ljudi su upoznati sa modernim dijetama, ali sve su prilično radikalne. A često višak kilograma nestane, a dolaze i zdravstveni problemi.

Danas će vam redakcija "Dnevnog Magazina" reći o vojnoj dijeti. Razvili su ga vojni nutricionisti da bi vojska brzo došla u formu. Dijeta je formulisana tako da sagoreva višak telesne masti i ubrzava metabolizam da bi brzo telo postalo tanko.

VOJNA DIJETA

Ovo je popularan niskokalorični plan obroka koji će vam pomoći da u proseku izgubite 0,5 kilograma masti za 3 dana plus 2-3 kilograma viška tečnosti. Izračunajte trajanje dijete u zavisnosti od ciljeva. Uz ovu dijetu ne treba da kupujete skupe suplemente ili organsku hranu. Svi sastojci su dostupni i mogu se naći u bilo kojoj prodavnici.

Posle tri dana, nakon dijete slede 4 dana, kada jedete kao i obično, a zatim se ciklus ponavlja sve dok ne smršate do željene kilaže.

 1. 1. DAN (KALORIJE 1.400)
  Doručak: šolja toplog čaja ili kafe bez šećera. Kriška hleba od celokupne pšenice sa maslacem od kikirikija i jednim grejpom.
  Ručak: kriška hleba sa 200 g tune na pari. Možete popiti šolju čaja ili kafe.
  Večera: 100-120 g bilo kog kuvanog mesa sa 200 g šparoga. Jedite i jabuku i pola banane. Kao bonus, priuštite sebi 150 g sladoleda.
 2. 2. DAN (KALORIJE 1.200)
  Doručak: kriška hleba od celog zrna, 1 kuvano jaje i mala banana. Takođe možete piti bilo koji topli napitak bez šećera.
  Ručak: nemasni skut, 6 krekera, 1 kuvano jaje.
  Večera: 2 pileće kobasice, par brokolija, kuvanih na pari ili pečenih, 150 g sladoleda, jabuka.
 3. 3. DAN (KALORIJE 1.100)
  Doručak: 5-6 krekera, jabuka, 2 komada čedar sira. Šolja čaja ili kafe po izboru.
  Ručak: tost, kuvano jaje.
  Večera: 200 grama tunjevine, pola banane, 150 g sladoleda.

Jelovnik je osmišljen tako da nemate vremena da ogladnite, a dovoljan sadržaj kalorija obezbediće vam energiju za ceo dan. Grickalice nisu dozvoljene između obroka, ali vode možete piti koliko god želite.

Preostala 4 dana dijete možete se pridržavati uobičajene dijete, ali stručnjaci savetuju da unosite najviše 1500 kalorija dnevno. Dok se pridržavate dijete, vodite računa o redovnoj fizičkoj aktivnosti.

Odlična dijeta za mršavljenje bez stresa po telo. Ne zaboravite da o tome kažete svojim prijateljima na društvenim mrežama!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE